Scudo Sports

Tekirdağ

Naipte ki kahvelerden mehmet beyin telefon numarasını temin edebilirsinizde :d bir de ufak bir ayrıntı veriyim barbarosla köyü ile naip köyü arasında ...

kışları ufak çapa gezilere oralara gidiyorduk soğuk olduğundan içeri oturmamız gerekebiliyordu. Barbaros köyünde sigara dumanından oturulamazken naipte çok rahat içeri girebiliyorduk ve naip halkıda bisiklete ve bisikletçiye alışmış durumda ...

gezinizin kazasız belasız geçmesini dilerim ve tuğla fabrikalarından geçerken köpeklere dikkat ederseniz iyi olur agresif olabiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: bmehmetyavuz
Scudo
Merhaba arkadaşlar Çerkezköyde Bmx çiler varsa ya da Mtb ciler buraya . Çerkezköy BikerBoyz Bmx Team kurulmuştur . Üye sayımız 4 kişidir . Çerkezköy ve çevresinden grubumuza katılmak isteyenler ve bizimle tanısmak isteyenler aşağıdaki msn adreslerimizden irtibata geçebilirler .

Emyjhan@windowslive.com
atakan_atakule@hotmail.com

Şimdiden herkese Teşekkürler .

вікєявоуż вмx τэάм ® вікєявоуż вмx τэάм ® вікєявоуż вмx τэάм ®

selamlar

1) Lüleburgaz merkezli ama bölgenin her tarafının altını üstüne getiren ekip:
Trakya Bisiklet kulübü (imzamda link var)

2) Edirne merkezli EDOSK kulübünün ayrı bisiklet birimi var.

3) Edirne'de Trakya Üniversitesi'nin bisiklet kulübü var.

4) Tekirdağ'da bildiğim kulüp/grup yok. Ama Doruk Dağcılık'ın temsilciliğini de yapmakta olan Mehmet Öznal abimizle iletişime geçmenizi öneririm. Aynı zamanda maratoncu olan bu abimize yetişebilirseniz tabi :)

@gatila

bilmiyorum ,biliyormusunuz mehmet abi eski karbon cadec 2 sini degistirdi onun yerine geotec'in karbonunu aldı sanırsam . yaklasık 1-1,5 kg da bisikletini hafifletti turlarına katılacak arkadaslara allah sabır versin ,tabi onada ...

• Beğen
cumartesi günü gidiyorum bisiklet almak için istanbula
hiç araştırma yapmadım çerkezköyde sedona alabileceğim biyer varmı diye
borla yada 711v alıcam 711 daha ağır basıyor size katılmak isterim ama bisikleti yeni alıcağım için kondisyon sıfır =)

@kcuk_

Bilgiler için teşekürler.Mehmet Bey'in ismini çok duydum ancak kendisiyle tanışmak daha nasip olmadı. Anlatılanlara bakılırsa da kendisinin bizimle gelme ihtimali çok düşük, bizden Mehmet Bey'e olsa olsa ayak bağı olur. :cool:

Geçen cumartesi sizinde belirttiğiniz düzergahta Yeniköye kadar gittik. Mermerde az kalsın çoban köpeğinin birisine topuğumu bırakmak zorunda kalıyordum. :boese157: Onun dışında arkadaşımızdan birisi yokuş inerken vitesle oynadı ve zinciri attırarak tekere dolandırdıktan sonra arka tekerleğini 8 yaptı. Neyseki biraz üzerinde tepinmeyle tekeri Naip'e kadar gidecek hale getirip, oradan da arkadaşı minübese bindirerek biz yolumuza devam ettik. Bu hafta sonu Açık Öğretim Sınavları olduğu için mecburen turlara ara vermek zorunda kaldık. Birdahaki hafta sonundan itibaren yeni arkadaşlarla tanışıp, pedal çevirmekten mutluluk duyarız.
Saygılar.
(link)
(link)
(link)
(link)

Tekirdağ'da bisiklet kulübü yok. Yaklaşık 15 yıldır günlük ve Türkiye çapında uzun bisiklet turları düzenleyen MTB topluluğu var.

• Beğen
Merhabalar sayın Rasa, sizde o gruptan mısınız? O gurupla tanışıp, günübirlik turlarına katılma şansımız var mı?
Saygılar.

@bmehmetyavuz
:) merhaba en korktuğum şey başınıza gelmiş şu köpeklerden nasıl kurtulucaz bilmiyorum vallahi.
neyse.kazayı ucuz atlatmışsınız.geçmiş olsun.
bu hafta sonu sınavlar var o yüzden tur yapamıyoruz.benim de sınavlarım var.haftaya kaldı.selamlar

• Beğen
o yollardan 100 den fazla gecmisligim vardır amma bir kez bile kopek saldırısına maruz kalmamıstım :d size kısmetmis::D

• Beğen
Arkadaşlar bu cumartesi sabahı İnecik gezisi yapmayı planlıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.
Saygılar.

mehmet abi bende aranıza katılmak isterim eğer msn adresin varsa verebilirmisin

Geri