Scudo Sports

Tekirdağ

Scudo
Bence sen mahalleden arkadaşlarını kafala, onları bisiklete alıştır, hep beraber binin ;)

ya abicim yaşla derdimiz yok zaten başka bi başlıkta tartışıyoruz bi etkilik yapalım die extra başlıkta tartışmaya ne gerek var yaşınla alakası faln yok bu şeylerin abicim yaşın 15 die kocunma ben de 13 yaşndayken 20 yaşında olan adamların yanında basketbol oynuodm ama alışıo insan yaşla alakası yok yanii:)

Gezmekten bahsediyosun yaşla ne alakası var, hiç kimseden cevap alamadın diye öyle söyledim. Önemli olan anlaşabilmek..

Anladım ama açtığınız konuların başlıkları farklı konunun içeriği farklı olduğu için ben bu konuyu açtım yani düzgün bir başlık altında toplanalım demek istedim.

SAYGILARIMLA...

@bmehmetyavuz

Sayın bmehmetyavuz, merhaba, evet bende o grupta idim. Grup son yıllarda nadir olarak bir araya gelerek turlar yapıyor. Grup elemanlarından Mehmet ÖZNAL zaman zaman turlar düzenliyor. Ben sizinle bisiklet turlarına katılmak isterim. Tabii sizde bizim düzenlediğimiz turlara katılabilirsiniz. Saygılar...

@ali alper uyar

Sayın Ali Alper Uyar, 21 Haziran günü bir tur düzenleyebiliriz. Mesafeyi, yerini siz belirleyin. Eğer bunu bana bırakırsanız; Ganos Dağları'nda, Bakacak Tepe zirve çıkıçlı yaklaşık 80 km'lik bir tur olabilir.

merhaba hocam aslında uçmakdereye gidebiliriz ama ben haftaya ev taşıyacaktım adam daha erken gelin dedi o yüzden kücük bi ihtimal gelmeme ihtimalim olsa da diğer arkadaşların güzergah tavsiyelerini dinleyebilirim çünkü anladğıım kadaryla diğer iki arkadaşta yol bisikleti var onlar için uygun olmayabilir bu güzergah

muhtemelen bendim o 711e param yetmedi sedonayıo aldım yeni üye olduğum için özel msj ataımıyorum bana ulaş bulusuruz :)

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Cumartesi günü daha uygun olmaz mı? Malum pazar günü tura çıkınca dinlenmek için zaman kalmıyor. Bir de sağ diz kapağımda 3 gündür bir ağrı var. İnşallah hafta sonuna kadar düzelebilir.
Saygılar.

tamam o zaman cumartesi akşam üstü kısa tempolu bir gezi kararlaştıralım o zaman?sizin dizinizde patella eklemi zorlaması var sanırsam uzun süredir bacak üst (quadriceps dediğimiz )kaslarınızı zorlamanıdğınızdan dolay ıekleminizin tendon noktasında sorun var...size önerim kısa süreli istirahat ama bu gecicidir. böle bisiklet sürerken bilhassa bu kaslarınızı zorlandığınızdan dolayı tendon bölgesinizi zorlamışsınız.. eğer param var dizlik alıcam diyorsanız patellar kondromalazi dizliği ağrınızı suprese edebilr patellar eklemi desteklediğinden ama yakında geçeçektir..
saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: bmehmetyavuz
Herkese selam!
5 yıl öncesine kadar Babaeski'deydim.Hiç abartmıyorum,yaz-kış bisiklet kullanıyor ve büyük zevk alıyordum.5 yıldır ise Tekirdağ'dayım ve garip gelebilir ama hiç bisiklete binmedim.Bisikletimi de bir arkadaşın oğluna verdim.Fakat birkaç aydır bisiklet kullanma isteğim tavan yaptı ve gittim bir tane Salcano Alu aldım.Aldım ama,aldığımdan beri onu da kullanamıyorum.Çünkü etrafımda -hatta Tekirdağ'da- bisiklet kullanan yetşkin görmek için bir hayli çaba harcamak gerekiyor(malesef).
Benim sizlerden isteğim;1-Bilen arkadaşlar satın aldığım bisikletin (SALCANO ALU) gerçekçi bir eleştirisini yapsınlar.2-Faliyetler konusunda haberleşelim ve elimdeki malzeme "birkaç yıllık ama sıfır kilometre" kalmasın. Selamlar...

• Beğen
Selam Fahri Bey, sizinle tanışıp, aramazıda görmekten çok mutlu oluruz.
Arkadaşlar pazar günü Uçmak dere tarafına tur yapmayı düşünüyoruz. Gelmek isteyen herkes davetlidir. Yarın akşam buradan saat ve buluşma yerini sizlere söylerim. Ayrıca Cumartesi günü çok uzun olmayacak kısa bir tura katılabilirim.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: FAHRİ AYTAÇ
@FAHRİ AYTAÇ

Sayın Fahri AYTAÇ, 1995 yılından beri bir yetişkin olarak Tekirdağ'da dağ bisikleti kullanıyorum. Tekirdağ'da çok sayıda bisiklet sporcusu bulunmaktadır.
20/06/2009 Cumartesi günü bir tur düzenleyebiliriz. Saat 16:00 da Sahilde limanda buluşabiliriz. Ben bu saatte bekliyorum. Selamlar...

tamam ben yarın katılacağım bu uçmakdere olan tarafına gezinize! peki bugün 4:30 ya da 5 arası buluşsak uygun olur mu?çünkü edirne'den geleceğim otobüs 1.40 ta kalkıyor olmadı istikametinizi sölerseniz ben size yetişmeye çalışırm ya da yarın uçmakdere tarafına olan gezide görüşürüz..?

• Beğen
ÖZÜR!
Doğrusu mesajıma bu kadar çabuk cevap alacağımı düşünmemiştim.Ama bunları okuduğumda Cumartesi için iş işten geçmişti...Özür dilerim...Ayrıca yakın ilgisi için herkese teşkkür ederim.Yalnız belirtmem gereken başka konular da var...Şöyle ki:Bisiklet gezileri hakkında şu an için benim,bisikletim dışında donanımım yok.Aslında ben,önce tanışır sonra da bu eksiklerimi imkanlar ölçüsünde gideririm diye düşünmüştüm.Mehmet Bey'in Uçmakdere teklifi de benim gibi acemi ve bacak kasları uykuda olan biri için sorun olmaz mı acaba?

Geri