Scudo Sports

Tekirdağ

Tekirdeğ - Çerkezköyde Başta Emy ( Emrecan ) olmak üzere , Çerkezköydeki Bmx'çilerin de katılımıyla вікєявоуż вмx team kurulmustur ! Grup yeni kuruldugu için şimdilik üye sayısı 4 kişidir . Çerkezköyde Bmx ve Mtb ile ilgilenen arkadaslara duyurulur . Teame katılmak isteyenler asagıdaki msn adreslerimizden irtibata geçebilirler .

emyjhan@windowslive.com Emrecan ( Emy )-Team Captain
atakan_atakule@hotmail.com Atakan ( StCos ) - Captanın sağ kolu :D

• Beğen
Tepkiler: EmyJhan
Scudo
merhaba
çerkezköyden zafer.eşimle yeni başladık,ilk turlarımızı bu hafta sonu yaptık.bir an önce form tutup birlikte pedallamayı istiyoruz.
görüşmek dileğiyle
sağlıkla

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
@iltertugac

merhaba,ben dağ bisikleti tercih ettim.nerede kullanacağıza göre karar verin.yollar çok iyi değil,gerçi sadece 1 haftadır pedallıyorum ama memnun olduğumu söyleyebilirim.uzun mesafeler öngörmüyorsanız olabilir.

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
Arkadaşlar merhaba, tanıştığımıza memnun oldum. Arkadaşlarım Serkan ve Tuncer ile birlikte bu cumartesi günü çok acemice ancak bir o kadar da zevk aldığımız Barbarsos gezisinden üç kare. Bir an evvel güzel bir organizasyon gerçekleştirmek dileklerimle...
Saygılar.

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: ali alper uyar
Sayın Kamtab uyarınız için teşekkürler, en kısa sürede birer kask ve eldiven edineceğiz. Hatta kısmet olursa bu akşam , migrosa gidip kask bakmayı planlıyoruz. Gerçi forumda anlatılan; almışken kaliteli bir kask alınması, üzerine basıla basıla belirtilmiş ancak bütçe olayı işin içine girince ...(!):;) hiç olmamasından kötü de olsa bir tane olması daha iyidir mantığı ile hoşumuza giderse birer tane almayı düşünüyoruz.
Ünal Bey, büyük bir terslik çıkmaz ise bu cumartesi sabahı tura çıkmayı düşünüyoruz. Şu an itibariyle cayan olmazsa 5 kişiyiz, sizinle de yüz yüze tanışıp birlikte pedal çevirmekten büyük mutluluk duyarız.
Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
@zafer tabu
Ben genelde İstanbul'da olduğum için buraya gelebildikçe sürmeye çalışıyorum.
Bisikletimi de kıştan yeni çıkardım.
Geçen hafta ve bu hafta 1-2 defa sürebildim.
Beraber süreriz diye söz veremiyorum ama Çerkezköy ve Çorlu'da beraber pedallayacağın arkadaşlar var, seni yalnız bırakmazlar.
Yakın zamanda tanışmak üzere.
Geçen hafta Veliköy tarafına giden büyük birt sırt çantalı bisikletli gördüm, o siz miydiniz?

eski bir tekirdaglı olarak tekirdagda bisiklet sporuyla ilgilenen cok kisi oldugunu oncelikle bilmenizi isterim (bisikletforumada ue deiller hic biri :( )

geziniz gercekten cok hos olmus kask konusuna gelince o kadar acil bir sey oldugunu dusunmuyorum . Tekirdagda 4 yıl boyunca bisiklete bindim barbaros yolundan 500 den fazla gectim tali yolların genis olması suruculere cok alan olması dolayısıyla cok az risksiz bir bolge 4 yılda sadece 1 veya 2 kere kask takmısımdır ... Fakat eldiven ve herhangi bir gözlük şart ! o yolda çok böcek oluyor ve gözünüze bir şey ısırdığı zaman veya çartığı zaman refleks olarak yapmak istemediğiniz bir hareket ile kendinizi kötü bir halde bulabilirsiniz.

Tekirdağda daha çok bisikletçi görmek beni gerçekten sevindirdi ...

İsterseniz size gidilebilecek güzel yerleri ve hangi yoldan daha zefkli gidilecegini söyleyebilirim ....yada master sporcusu mehmet abi var reklamcılık isi ile ugrasıyordu, ondanda her bilgiyi alabilirsiniz ...(not: kendisi zorlmayı sever onunla tura çıkmadan önce 3 kez düşünün derim ... )

Sayın kcuk verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Kask ve eldivenlerimizi teğmin ettin (yarın ) cumartesi sabahı saat 09:00'da 6 kişi buluşup naip tarafına doğru pedal basmayı planladık. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa memuniyet duyarız.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: kcuk_
Geri