Scudo Sports

Tekirdağ

@evrensel

Kusura bakmayın 1 haftadır internet kafe ye gitmediğimden mesajınızı göremedim. Ben ayın 15 ine kadar Şarköydeyim. Eğer halen buradaysanız buluşalım bir iki tur ayarlarız.

Scudo
Konuya aboneyim.
Siz de takip etmeye çalışın.
Her an Çerkezköy'den oraya kaçabilirim.

slm encralis nasılsın yaklaşık 6 günlük bisikletçiyiz henüz,keza tempomuzu hiç düşürmüyoruz 3 günde bir artırarak antreman yapıyoruz 20 km.her akşam 4.günde bir 30 km ye çıkarak perfonmansımızı artımaya çalışıyoruz.bu anlamda 20 temmuz gibi ancak saray da buluşup kıyıköy gezisi yapabiliriz.

böyle bir organiszyon yapabilirsek lüleburgazdan bir arkadaşımız daha varki günük 180 km yol yapabiliyor oda seve seve bizimle böyle bir geziye katılır aklınızda bulunsun..
20 temmuz bir düşünün sabahleyin sat 8;30 gibi saray da buluşup kıyıköye gidebiliriz...bence birileri bu gezi ile ilgili bir tpoak açarsa katılım fazla olur kanısındayım

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
Hayhay.
Gökhan abi zaten işi yoksa havada karada gelir.
Konu'yu ("topic"i) ben açarım sorun değil.
Herşeyi kararlaştırıp sabah söylediğiniz saat de uygun.
Yol durumu gidiş dönüş saatleri ve hangi etkinliklerin yapılacağı kararlaştırılırsa -mangal, çay, semaver vs... :D- daha çok zevk alacağımız bir organizasyon olur kanısındayım.

-son anda bi aksilik çıkmazsa- ben varım
(bu arada ben Gökhan abi oluyorum) :)
temmuz-ağustos yatarım diyorum ama mutlaka bi şekilde aklım çeliniyor :)
yatamıyorum...
sıcak nedeniyle tercihim sabah günün ilk ışıklarıyla yola çıkmak olacaktır.
öğle sıcaklarını kıyıköyde geçirip akşam geç saatte dönüş olacaktır
ama herkese uymaz ise ben size uyarım, sorun olmaz
Lüleburgaz'dan Cahit hocamızı da davet ederiz

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
1.50'lik asfalt lastiği taktım.
Senin dişli lastik takma imkanın olmadığına göre ben sana uyum sağlayayım dedim.
1.50'lik ince asfalt lastiği taktım.
İnan ortalamam en az 8-10 km değişti gibi.
8-10 fazla 7-8 km değişti.
20 Km'de 32-33 ortalamayla gidiyorum.
Çok güzel oluyor.
Çorlu yolunda beni beklemek zorunda kalmazsın artık.
Ben de istanbulda bisiklete ufak tefek ayar çekiyorum.

Etkinliğin açıklamasına geçmeden önce planımı açıklayayım. Çerkezköy'den Tekirdağ'a veya Marmara Ereğlisi'ne otobüsle gidip yolun kalan kısmını bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Eğer Tekirdağ Merkez veye Çorlu'dan katılmayı düşünen varsa buraya haber bıraksın. Tekirdağ'ın en çok karpuz üretilen yeri olan Ferhadanlı'da Karpuz Senligi bu yil 3. kez yapilacak. 3 adayın yarıştığı Karpuz Guzeli Secimi yarışmasinda 12 yaşındaki Yağmur Gökhan birinci seçildi. Karpuz güzelinin tacını ise önceki yılın Karpuz Ağası Ahmet Günay taktı. Karpuz ağası seçilmesi amacıyla köyde yetiştirilen 16 kilogramlık karpuz açık artırma usulüyle satışa sunuldu. Çekişmeli geçen açık artırma sonucunda Adem Karacabay 5 bin YTL'ye karpuzu satın alarak Ferhadanlı Köyü 2. Karpuz Şenliği Ağası oldu. Karpuz yarışmasında dereceye giren karpuz üreticilerine de çeşitli ödüller verildi. Karpuz Ağası seçilmesi amacıyla köyde yetiştirilen 18 kilogramlık karpuz açık artırma usulüyle satışa sunuldu. Çekişmeli geçen açık artırma sonucunda Ferhadanlı Köyü'nde karpuz üreticiliği yapan Ahmet Günay 2 bin 550 YTL'ye karpuzu satın alarak Ferhadanlı Köyü 1. Karpuz Şenliği Ağası oldu. Öte yandan karpuz yarışmasında dereceye giren karpuz üreticilerine de çeşitli ödüller verildi.

• Beğen
Tepkiler: gatila
cumartesi öğlene kadar çalıştığım için benim katılma ihtimalim zayıf
yoksa -festival bahane, tur şahane- diyerek sizlerle pdellamak iyi olurdu.
yine de katılacak olanlar detaylarını iletirlerse belki aklım çelinir
kaçta nerden çıkıyosunuz felan
tşk

Arkadaşlar kusura bakmayın geciktiğim için.
Şu an istanbuldayım ve akşam 18.30 gibi Çerkezköy'de olacağım.
Facebook'taki etkinlik takvimine göre etkinlik pazar günü 13.00'e kadar.
Kesin söz vermemekle beraber pazar sabahı şenlik bahanesiyle Marmara Ereğlisi sapağında buluşup sahil boyu pedal basabiliriz.
Ferhadanlıya kadar yaklaşık 45-50 km ve de rampalar var tabi.

(link)
Km olarak google maps ortalama %33 eksik gösteriyor.
Kaba hesapla 25 km olsa gerek Tekirdağ-Ferhadanlı

bu sabah bisikletten düştüm akadaşlar
sonuç: dirsekte ufak bir yarık ve 1-2 dikiş
bu nedenle beni unutun
bi öğrenemedim şunu sürmyei :)

yok, bu sefer spd'den değil, zaten koşu ayakkabısı ileydim
tamamen benim aptallığım :)

s.a arkadaslar bende tekirdağda oturuyorum hemde yaz kış ama daha bisiklet yeni alıcam kendime daha karar veremedim ama ameoba yüzdelik bakımından daha fazla bana bir yardım eli uzatırmısınız.(orta fiyatlarda)

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Geri