Scudo Sports

Tekirdağ

@Ertan ABA

organizayon için 12:00 deniyor ama daha erken saatlerde oraların hareketleneceğini düşünüyorum.(yamaç paraşütü vs. hazırlık gerektirir.)
siz kendi hızınıza göre mesafeyi en fazla 2 saatte alabilirsiniz diyebilirim.
Mürefte yolunu takiben Uçmakdere ye kadar gelirsiniz.Oradan sonra Tekirdağ'a devam edip 3-4km sonra zaten sahili(Ayvasıl kumsalı) diye biliniyor.görürsünüz.Orada buluşuruz büyük ihtimalle.görüşmek üzere hoşçakalın.

Scudo
@i.golge

Bilgi için teşekkürler.

Bir aksilik olmazsa geleceğim.

Görüşmek üzere.

Ohhh kebap sen git Şarköylere bizleri Antalya'da bırak gez bakalım orada, bizlerin yerine de, gördüğün tanıştığın arkadaşlara da bol bol selamlar.

Özlettin kendini. :) Herkese selamlar.

Görüşmek üzere.

@Ender Alıcıoğlu

:D :D :D :D :D

Abi bari sen yapma ya:(

Anne annem rahatsızdı ilk onun için gelmiştik.Yazlığın tadilatıyla uğraşıyoruz hala.Daha bu gün rahat yüzü gördüm desem yeridir.İşler azaldı.1 haftalık iş kaldı.

2 haftada tatil yapıp dönerim artık:D

Bende hepinizi özledim.

Görüşmek üzere.:eek:

geçmiş olsun sen iyileşmene bak
başka zaman görüşürüz
Şarköy'e selamlar

11 mayıs pazar günü İnecik-Ormanlı-Ganos zirve-Uçmakdere-Yeniköy turu yapılacaktır.Kondisyonu iyi ve kendine güvenen arkadaşları bekleriz

@i.golge
Google maps'ten baktım en az 25-30 km gibi duruyor.
Yaklaşık kaç km?

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
@encralis

turun toplamı 120 km
Tekirdağ-Uçmakdere 35 km
yoksa gelecekmisin?

• Beğen
Acaba Çorlu'da özellikle haftasonları günü birlik gezilere çıkan arkadaşlar varmı? Denize, pikniğe falan gitmek çok güzel olur. Yalnız insanın canı sıkılıyor valla. YOL ARKADAŞLARI aranmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
ben geliyorum saat 7.30da dincer abinin ewinin ordayım ...

• Beğen
Tekirdağ'da bulunan tüm pedalcı dostlara selamlar;foruma henüz üye oldum.Aslına bakarsanız bisiklete aboneliğimde çok yeni sayılır.Şu anda Kocaeli'ndeyim finallerimin bitmesini(mayıs sonu gibi) bekliyorum.Yazın çoğunlukla tekirdağ da olacağım geldiğimde umarım sizlere ulaşabilirim.

• Beğen
aslında Trakya çapında pedal basmak iyi olur. ama işten zaman kalmıyorki. genelde haftasonları uzun yol yapabilirim. yani günübirlik geziler.

Yok haberim olsun diye sordum, yazın belki.
Nasıldı gezi, bayır çok olsa gerek.
Tekirdağ-Çerkezköy=70 Km+35 Km Uçmakdere+120 Km=225 Km
Yazın geldiğimde yolun bir kısmını otobüsle gelmek daha mantıklı sanırım.

• Beğen
22 mayısta Askerim.Tüm arkadaşlara selamlar,saygılar.

• Beğen
Geri