Scudo Sports

tekirdağ bizi çağırıyor :D

Kudret Abi gideriz bşiey olmaz ya:) gerçi ben dönüşte gelemiycem ama en kötü çok yağmur yağarsa bende kalırsın tekirdağda sabah dönersin, tdağdaki ev boş...

Scudo
@VOLKAN ÇELİK

eyvallah volkan sağolasın ,,,şimdi cumartesi akşamı bakacağım accuda saat saat yağmur geçişlerini verecek,,yağmurun mm sine kadar veriyor çiseleme olursa sorun değil ,,silik teker var bende ve tekerler eskidi neyse bakarız gelme durumum yüzde seksen sabah bol güneş var sonra hava kapalı olacak accuda 45 km rüzgar diyor, wunderde 23 km accu zati hep ıskalıyor,,saat 07.00 de kadıköy beşiktaş iskelesinde buluşuruz saat 07.15 de gemi var ,,,

Tamamdır abi gelirsen kadıköyde buluşuruz veya üsküdara geçip ordan da 5 dakkada beşiktaş vapurları var, 5 dakkada bir kalkıyolar ordan da gidebiliriz istersen?

@enver avcı

evet evet hiçbirimiz sudan çıkmış balık olmak istemeyiz ;)
ama zannetmem öyle yağış olmaz çiseleme olacak, 4 mm bu çiseleme ,,

@VOLKAN ÇELİK

ok saat 07.00 de kadıköyde beşiktaş iskelede oluyorum,,,yalnız saat 07.35 de enver hoca beşiktaşta olacak bence 07.15 vapuru ile geçeriz, kadıköyden üsküdara birazcık vakit kaybı olabilir zamanında beşiktaşta ekiple oluruz,,

Farketmez benim için abi, ben ataşehirden gelicem ikisi de aynı uzaklıkta bana, tamam kadıköye gelirim sorun deil, konuşuruz yine ctesi akşamı...

(link)

nazar değdi,,,,:boese157::boese157::boese157::boese157::boese157:
yav bu pazarlara artık sinir olmaya başladım çeşitli sağanak diyor,,bu ct hava çok uygun ne dersin enver hocam bu pazar günlerini artık lanetliyorum ve protesto ediyorum ,,,

(link)

wunder gök gürültüsü ,iş zor enver hocam şimşek gökgürültüsü fırtına sudan çıkmış balık durumu ,,,ct bu iş uygun hava iyi ama herkez müsaitmi,,,,

Pazar
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/chancetstorms.gif
Fırtına Olasılığı. Yüksek: 17C. Rüzgar Hızı: 15-20 KM/S. Rüzgar Yönü: GGB. Chance of Precip. 40%.

Pazar Gecesi
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/nt_chancetstorms.gif
Fırtına Olasılığı. Düşük: 8C. Rüzgar Hızı: 15-35 KM/S. Rüzgar Yönü: GGB-BKB. Chance of Precip. 60%.

cumartesi saat saat mükemmel tabi son ana kadar bozmaz ise,,
(link)

@yilmaz kaynak

zor gibi değil hepten zor yalnız pazar sabahı erkenden bakmak lazım atmosfer olayları bi garip 5 saatte bir değişirmi değişir saat 06.00 da bakmak lazım ve topiğe girmemiz lazım bazen evdeki hesap çarşıya uymaz çok gördüm bu havaları sabah 06.00 da durum değişebilir, ,,değişirse gidilir paso güneşli ve akşama açık olması ya da bulutlu olur ama yağmaz ,,,o vakit gidilir,,

İyi akşamlar bisiklet severler ben B.çekmece Mimarsinan'dan Tacettin,kontenjanı bir kişi genişletip,kuralları çiğneme imkanınız varsa bende size katılmak isterim.elimden geldiği kadar sizle sürmeye çalışırım,selamlar.

alo alo ,,,enver bu turda bekleme yok acıma yok arkada kalanı bekleme yoksa geliyorum ,,ayrıca kapasite 10 kişi ve kapandı anladığım kadarıyle 3 kişi önde 7 kişi arkaya sığma durumu ön tekerler çıkacak ki millet sığabilsin ,,,son sözümü saat 06.00 da buraya mesaj atarak vereceğim accuya ve wundere bakarak ,fırtına ve sağanak beni bozar mesafe 260 km toplam oldukça fazla bu mesafede tekeri patlayan kendi değiştirsin kimse kimseyi beklerse o 260 bitmez bu tur performans ise performans kurallarını herkez bilmeli bu forumda yeni bi sürü insan var performans sürüşün ne olduğunu bilmiyor gerek katılan arkadaşlar ise inşallah olayın bilincedirler ben kendi namıma konuşursam kimseyi beklemem tekirdağa kadar 130 km çok kısa mola yaparım köftecinin yerini bilmiyorum ,,,dönüşte nasılsa aracın nereye park edeceğini bileceğim çok az mola yaparak ferdi basacağım ,,,benim tek düşmanım rüzgar olacak, yağmur sağanak olma durumu var akşama doğru bu durum pazar sabahı saat 06.00 da değişmez ise ben sana bi adet tekirdağ performans turu borçlu olacağım bakalım ne olacak pazar sabahı,,

özkan aydın
kenan çırak
bisiklet bir kültürdür
sefa ayrılmaz
yetkin palgın
kudret baba
yılmaz kaynak
volkan çelik
abdulkadir derebaşı

@Tacettin Alper

tacettin merhaba.kontenjanda bir kişilik yerimiz var daha.islam arkadaşımız tekirdağdan katılacak bize.bn onuda listeye yazmışım.fakat turun performans turu olduğunu belirtmek isterim.umarım ayak uydurursun bize...diğer türlü geride kalma durumu sözkonusu...yetişirim diyorsan buyur gel.ama cumartesi akşamına kadar forumu sık sık takip et pazar yağmur görünürse tur yatar...

@Kudret Kurtcebe

abi zaten başından beri söylüyorum bekleme olmadığını.kimse alınmasın.ama pes etmezlerse herkes için iyi bir antreman olur bu tur.yetişmeye çalıştıkça daha çok açılacak o bacaklar...yeni arkadaşlarda bilirler turun önemini.şehir içi tura benzemez bu tur.130 km gidiş fazla zorlamaz bizleri ama yemekden ve çöktükten sonra kalkıp geri dönmek hepimiz için zor olacak.gerçi özkan abi ile tecrübeliyiz biz.geçen sene tekirdağ turuna gittik ve geri döndük.hava durumu ciddi yağış göstermezse devam ederim tura.özkan abide gelir.ama sağanak olacak gibi ise tur yatar.tüm katılımcılar cumartesi gecesine kadar forumu takip etsin.hatta mümkünse evden çıkmadan son kez açıp baksınlar.her an havaya göre iptal olabilir...bu arada kudret abi çanakkale turu dönüşünde benim arka taşıyıcıyı kenan aldı biliyorsun.kenan ile iletişimde olursan iyi olur.o araçla gelecek avcılara.taşıyıcıya yüklersiniz bisikletleri beraber gelirsiniz.bende 2-3 kişi alırım bu tarafdan toplanma yerinde buluşuruz.fakat şöyle bir hesap yaptık akşam karanlığa kalmamak için hareket bsaatimizi 7 yapsak yetişebilirmi herkes...çoğunluk fikri saati değiştirmemize yeter...yani ben 6:30 gibi evden çıkıp alacağım arkadaşları alsam beşiktaşdan avcılara varmam 7 bilemedin 7:15... ne kadar erken çıkarsak hava kararmadan istanbula o kadar erken gireriz...evet fikirler..(bu arada islam arkadaşımız tekirdağdan katılacağından kontenjanda bir kişilik yerimiz var ve b.düzü mimar sinandan tacettin isimli bir arkadaşımız kendini listeye soktu...fakat yine söylüyorum geride kalan beklenmez.en fazla tek dönmek istemezlerse dönüşümüzü bekliyebilirler dinlenme tesisi gibi bir yerde...)

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@enver avcı

ben yarın üsküdara gideceğim ilk motor kaçta ona bakacağım enver vapur saati kelek,,,volki direk üsküdara gelir motor iskelesine yarın öğlen mesaj atarım buraya evet saat 06.30 da orda ,beşiktaşta olmamız için motor saatinin 06.00 da başlaması lazım bence uygunda ahhhhh yakacam bu köprüyü arkadaş yav gardaş tepem atıyor valla geçecem köprüden saat 05.00 de ondan sonra o olacak,,,özkan baba iyidir iyi,,,kenan arac ile avcılara gelirse iş daha iyi olur iki araç olması,,,yalnız facede yokum kenanın buraya bakması lazım ,, yarın hava iyi olursa motoru öğrenirim olmaz ise cumartesi hava güzel ogün öğrenirim eğer motor saati 07.00 de başlıyorsa direk köprüye giderek polis noktasındaki polis ile görüşüp amirlerinden olmaz ise bilgi alarak köprüden geçmek istediğimi söyleyeceğim pazar saat 05.00 de,,,

Kudret Abi, sana ters ise yarın ben de öğrenebilirim Üsküdar Vapurunun ilk kalkış saatini istersen?

@VOLKAN ÇELİK

volki , gemi değil motor ,,güya bu gün yağmur vardı gerçi yağdı anadolu yakaya ama çiseleme hınzır bi bulut geliyor ıslatıyor gidiyor,,:D olabilir volki buraya mesaj atarsın ct hava bayağı iyi olacak o gün bi sele yaparımda, iş şu pazar hava iyi olsun diyorum şimdi baktım saat saat tam 4 saat yağmur var sabah 07-08 arası sonra 10-11 de sonra 15-16 arası gece 23.00 -24 arası yalnız 2mm yağmur çeşitli sağnak dediği bence ormanlık yüksek yerlerde olabilir biz sahilden gideceğiz sahil yolu sağnak alırmı bilemem ama çiseleme olacak tahminim, bence sorun olmaz çiseleme tek avantajımız hava sıcak üşüme olmaz ,akşama 15 derece ,,,,,,,,,,,,,
volki ,üsküdarda motor iskele var ,,,,

(link)

üsküdardan beşiktaşa saat 07.30 bize yaramıyor kadıköyden ilk vapur 07.15 de senin anlayacağın bu vapur saatleri bize ters olmakta,,

Evt dediğin gibi gösteriyor bakalım kısmet en kötü ne olabilir ki macera olur işte:) Motor biliyorum az kullanmadım o motorları bir ara üsküdarda oturuyodum, yarın öğleden sonra bakıp buradan yazarım ilk kalkış saatini, 6.50 de binsek 6.55 te ordayız veya 7 de binsek de olur...

@Kudret Kurtcebe

Pardon mesajın alt kısmı biraz önce ya çıkmamıştı ya da ben algılamadım, şimdi gördüm de yarın gidip bir daha netleştiriyim, sanki daha erken saatlerde de motorlar kalkıyodu ama bi bakalım. Olmadı kadıköy yaparız veya farklı alternatifler deneriz...

(link)

kısa süreli sağanak bir veya iki saat 09.00 da bir yağmur sağanak inşallah sahile vurmaz ama kısa süre olacak, galoş artı yağmurluk alacağım akşam 19.00 -20.00 yağmur, yağmur 00 mm durum iyiye gidiyor şimdilik,,

(link)

durum iyi akşama yağmur tur bitmiş olur,,

(link)
Eğer İÜ Avcılar kampüsünden hareket ediyorsanız mapmyride sitesinde toplam 121 km gidiş gösteriyor ki aynı yolu dönüş olarak kabul ederseniz toplamda 240 km ye tekabül ediyor.Bakın size bir iyilik daha gelmeniz için rotayı kısalttılm :) :D

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Geri