Scudo Sports

Tekerlek Takımı

Tepki
1
Arkadaşlar foruma yeni üyeyim. Bisikletim için tekerlek seti almak istiyorum. Fakat nasıl birşey alacağımı bilmiyorum. O kadar çok bisiklete binen birisi değilim. Bianchi scorpiondaki tekerlek setini beğendim. Nerde bulabilirim. Sizce iyi mi. Sanırım dış lastık MTB iç lastik CST jant ise bytetı.

Scudo
@Hasan Koçoğlu

:) Aramıza hoş geldiniz.. Sorduğunuz soruyu şu yanıtlayayım..

Alacağınız jant seti MTB tarzı olup ölçüsü 26'' (inç) ölçüsündedir.

Bisikletiniz disk ya da V fren uyumlu mudur? Sizinkisi hangisi?

CST iç ve dış lastik markası olup ortalama bir üründür ve sizi epey idare eder.

Jant setinizin biraz hafif ama bir o kadarda sağlam olmasına dikkat edin. Tabi bu ikisini bir araya getirdiğinizde masraf birazcık:D artıyor.

Bol şans..

Bisikletim V-Fren uyumlu. Peki fiyatı nasıl onu merak ediyorum. İnternette fiyatlar biraz kabarık.Ben hepsini jant iç ve dış lastik komple almak istiyorum ön ve arka. Fiyat konusunda yardım ederseniz sevinirim :)

@Hasan Koçoğlu

Şimdi sizin bütçeniz diyelim ki 150 lira.. Siz forumun aranıyor kısmına komple mtb V fren uyumlu jant seti aranıyor diye ilan verirseniz gerçekten işe yarar teklifler gelecektir.

Ben hiç bir parçamı çok extra bir durum yoksa hep forumdan alırım.

Yani 150 liraya güzel bir set düşürebilirsiniz..

Bütçeniz çok daha az ise önce bütçenizi netleştiriniz.. Merak ettim hangi bisiklete takacaksınız bunu.. Bisikletinizin resmi var mı?

Teşekkür ederim. Şu anda Bianchi Starım var. Gayet memnunum. Ama eski bisikletimide yapmaya karar verdim. Sadece iskelet kalacak ve gerisini çöpe atacağım. Eski bisikletimi yapmaya karar verince tekerlekleri açıp baktığımda ne gördüğümü düşünemessiniz. En az 10 yama gerekiyor ve içinde örümcek ağı bile var oy yüzden değiştirmeye karar verdim. Ve buraya danıştım. Ben Dış lastik buldum. Ama iç lastik olarak bana link atarak yardımcı olur musunuz yoksa bulamayacağım. Pek anlayamadım da... Elimde şu anda resim yok üzgünüm.

Yani siz set istemiyorsunuz sadece iç lastik istiyorsunuz öle mi?

İç lastik için link atmaya gerek yok. 7.5 liraya her yerde bulabilirsiniz standart bir iç lastik.

Ya set istiyorudum fakat dış lastik ve jantı buldum. Çabuk patlamayan bir şey olsa daha mı pahalı olur
?

@Hasan Koçoğlu

Özel mesajdan link attım size.. Elbette patlamaya karşı exrta güvenli iç lastiklerde var, ama biraz daha pahallı. Sponsor firma Delta nın sitesinde var bu ürünler..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Koçoğlu
Bişey sorucam. Cahilliğime verin lütfen.Delta bisiklette jantlarda yanında telleri de getiriliyor mu aklımda Keymet XD230 var sizce nasıl ? Jant telleri gelmemişti bir arkadaşımın da ondan soruyorum.

@Hasan Koçoğlu

Hayır bu sadece jant çemberi. Teller ve göbek yok bunda..

Geri