Scudo Sports

Tekerlek Süsleri

Baki Berk Kayalar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.151
Sokak aralarındaki, köylerdeki çocuklar bisikletlerinin tekerlerini bilimum bir çok malzeme ile süslerler ya tuhaf olurum. Bisiklete dantel örtü takmış gibi. Birde o tekerler şır şır şır ses çıkartır.. :D :D :D

Scudo
Bende küçükken arka tekere pet şişe takardım :D Tabi o zmanlar o süsşer vazgeçilmezimizdi :) Hey gidi günler heyyy

Bende ön jantın göbeğine tenis topu ve sibop kapaklarının yerine zar desenli sibop kapakları takardım. Hey gidi günler

eskiden tekerlek haznelerinin üstüne bir lastik kesilir ve zımbalanırdı :)

içinde döner durur iç kısım temiz kalırdı :)

aslında güzel fikir meviclere yapsam mı acaba :D:D
:p

Evet bende küçükken süslere çok özenirdim , lastiğe pet şişe takılması filan.Hey gidi günler hey.

Bu arada Ercan Abi "Agriculture Engineer" ne mühendisi oluyor

yaa bende bişi sorcam bu mahalle arasında ki çocuklar jantlara küçük mavi lamba falan takıyorlar sanırım hareket enerjisiyle çalışıyo öyle deilmi.

Bisikletim MTB olmasaydı vallahi takardım ama çünkü mtb ye takılan en ufak çocuksu bir aksesuar onu mtb likten çıkarır diye düşünüyorum.

hala durur bianchi unomun jantındaki süsler..
ilk başta böle jantın ucuna yerleştirirsin,sağlam durur ama çok geçmeden tekerlek döndükçe onlar da kayar dururlar jantın üstünde..
tirink tirink sesler çıkar..
bi nevi zil gibi:)

Bizim orada bir amca vardı, sanırım işe gidip geliyordu. tek vitesli kocaman şuanki tahminlerime göre o bisiklet 40 kg. vardır :) ayaklığı arka tekerin altına doğru açılıyordu ve motorsiklet ayaklığı gibiydi. Üzerinde yok yok, çamurluklar, arka bagaj, korna, ışıklandırma, amca o bisikleti nasıl sürüyordu anlamıyorum. Şimdi kimbilir nerede çünkü görmüyorum. Vefat ettiyse kendisini burada anmış oldum.

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@soneryen

o bahsetiğin insan biizm buraya taşınmış olmalı :)
çünkü bizim burda bitane var görsen bisikleti zır deli gibi. Ne ararsan var sayarsam burası taşar ben en iyisi bir gün resmini çekeyimde koyayım ...

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@sertacr88

bence o bahsettiğiniz şahısdan her yerde numunelik olması lazım...:)
çünkü bizim oralarda da var hala biniyor... :) :p
ayıptır söylemesi ama adamda hani kabullenmiş...:cool: ;)
'başmakçı beygiri'die anılır o bisiklet buralarda...:D ;)

Geri