Scudo Sports

tekerlek sorunu

vahit

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bisan
yeni bisiklet tekerlek düz gitmiyor gibi sanki biraz eğimli gidiyor(8çiziyıor gibi ama çok hafif dikkatli bakınca anlaşılıyor) normal bişeymi ?
bisan 5400hd

Scudo
akord bozuk olabilir. olası şeyler bunlar siz alana kadar nasıl muhafaza edildi nasıl nakliye edildi bilinmez. bu tür şeyler olabilir aldığınız yer ayarlasın.

Maalesef ayarlama yapamıyorlar genelde bende dün aldım çıldırdım jant yamuk genede az :utn:

Kesin jantin yamuk oldugundan eminmisiniz, lastik de yalpa yapabilir. Mesela üzerinde serit varsa gözü yanilta bilir, yada janta tam oturmamis olabilir yada hatali olabilir. Ama bunlar sadece bir tahmin, aldiginiz yer garanti den dolayi mecburen hatayi bulmasi ve onarmasi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Arka tekerlek bilyaları dağılmış olabilir.

Iki yeni üye. Siz 5 kasim da yeni üye olmussunuz diger arkadas da 6 kasimda yeni üye olmus. Ikinizin de bisan bisikleti var ve tesadüfen ikinizin jantlarida ilk gün de yamulmus.
Aceba bu bisan jantlarin da genellikle böylemi? Yoksa cok büyük bir tesadüfmü?

• Beğen
Tepkiler: Mert KARAÇAY
aynı zamanda arka teker jantındada hafif yamukluk var- hızlı giderken titreme yapıyor. servise götürdüm lastiktendir dedi jantta çok az yamukluk olur zaten o kadar dedi. 2gün oldu bisikleti alalı bunlar sıkıntı olurmu ilerde? jantı tamamen düzgün bisiklet olmuyormu?

Geri