Scudo Sports

Tek varlığının üzerinde öldü

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
Tek varlığının üzerinde öldü

http://www.iha.com.tr/Contents//2012/12/25/HaberDetayi/IHA_20121225_258210.jpg

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde kimsesiz bir adam, tek varlığı olan bisikletinin üzerinde ölü olarak bulundu.Hayatında hiç evlenmeyip tek başına yaşayan Ali Sabuncu, sabah saatlerinde bir komşusu tarafından bisikletinin üzerine kapaklanmış vaziyette bulundu. Sabuncu’nun bir gün önce halsizlik şikayetiyle sağlık ocağında muayene olduğu, kendisine bazı ilaçlar verildiği öğrenildi. Sabuncu'nun kalp krizinden öldüğü sanılıyor.

(link)

Scudo
Yuzumde buruk bır tebessum olusturdu bu haber ve fotograf

Allah rahmet eylesin, bir zaytung haberi değilse...

Rabbim taksiratını affetsin.Her canlı elbet bir gün ölümü tadacaktır.

Allah rahmet eylesin.. üzücü bir haber ve fotograf..

Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin.Bisiklet aşkı öyle bir şeydir ki başladı mı bırakamazsın işte ...

Son anına kadar bisikletine binecek gücü bulmuş kendisinde. Allah rahmet eylesin.

Allah Rahmet Eylesin, bisiklet bir aşktır, onunla birlikte son nefesini vermiş. Tekrar Allah rahmet eylesin.

allah rahmet eylesin üzücü bir haber keşke hayattayken sahip çıkılabilseydi kendisine

Allah rahmet eylesin, sıkı sıkıya tutunmuş bisikletine... Allah kimseyi yalnız bırakmasın.

aLLah Rahmet Eylesin Yanlızlık kötü çok üzüldüm aksam aksam içim daraldı ya :(

Allah rahmet eylesin.

Resim temsili herhalde.Bisikleti ile birlikte birini ölü görenin, aklına son gelmesi gereken davranış olmalıdır fotoğraf çekmek ya da fotoğrafını çekecek bir gazeteci çağırmak.

Haber doğru olabilir ancak fotoğraf bana düşündürücü geldi.

Ne fotoğrafın temsili olduğunu ne de bisiklet aşkı nedeniyle böyle bir durum olduğunu düşünüyorum :(

Gerçekten çok üzücü bir son.Beni de çok etkiledi. Bu tanımadığım insan için samimi olarak üzgünüm.Huzur içinde yatsın.

Geri