Scudo Sports

Tek Tabanca, Bir Solukta, İstanbul / Pendik - İzmir / Çeşmealtı 450 km / Gün

Scudo
süper bir gezi ayaklarına sağlık on numara acaba sizinle çevirme şerefine nail olabilirmiyiz bir gün....

@tolga koc

Teşekkürler Tolga Bey , Selamlar .....

@kudu

Kudret Abi ,

Beni onurlandırıyorsun :) .

Saygılarımı sunuyorum abicim , senin yaptığın turların yanında bizimkisi denizdeki kum tanesi abicim :in:

Tolga Gürgün

@barış topcu

Barış ' cım teşekkür ederim , genç kalmaya sağlıklı yaşlanmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince :)

Tolga Gürgün

@mehmet sevinc

Mehmet Bey Merhaba ,

Teşekkür ederim .. Kayseri'ye bol selamlar ....

@MURAT PEMBEGÜL

Murat Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ... Konya ' ya bol selam buralardan

• Beğen
Tepkiler: MURAT PEMBEGÜL
@Hakkı Tırpan

Estağfurlah ancak o şeref bana ait olur :)

@Tolga Gürgün

estafurullah dostum ne haddime artık yaşlandık yaş kemale erdi 53 e doğru dolu dizgin gidiyorum bu metabolizma inşallah içerden teklemez

:in: :in: :in:

@kudu

Olurmu abicim ... senin yaşındakiler elinde bastonla , az yürüyüp kıyıda köşede bankta dinlenmek için oturuyorlar . . :)

Delikanlı gibisin ne mutlu sana

:winkenlux Tek Kelİme İle SÜpersİn Bende GÜya Bu Yaz 350km Yapacaktim Şİmdİ Bu Km Az Geldİ Ama Bİzİm Buranin Yollari AŞiri Rampa Ve Bozuk Asfalt ÇoĞunlukta Ama Neyse 350km Den Sonra Hedef Sİzİn Km GeÇmek Olacak En Uzun Km Laylom Tarzinda 286 Km İdİ Artik Rekoru Yenİleme Zamanim Geldİ Ama Sİz SÜpersİnİz

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@UĞUR VURAL.

Uğur Bey ,

Coşkulu mesajınız için içten teşekkürler . . .

Haberlerinizi bekliyor olacağım . . :in:

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
Merhaba Tolga Bey,

Tek kelime ile supersiniz, Bu bir rekor gercekten. Insanin sinirlarini denemesi had safhada.Bunu bir arkadasim yapmisti Yunanistan'da 410 km olarak .Soufli-Thessaloniki arasi.Ben de en fazla 150 yaptim havalariyla soranlara soyluyordum artik agzimi acmam .Yeni rekor denemelerinizi okumak dilegi ile.

@Timukan Karaca

Timukan Hanım Merhaba ,

Övgüleriniz için çok teşekkürler . Sizlerin yaşlarda Türkiye ' de hanımlar bırakın bisiklete binmeyi çoğu evde temizlik yapıp pasta börek yiyip kilo almaya devam ediyorlar :) Ve siz 150 km bisiklete biniyorsunuz , artık ben ağzımı açmasam daha iyi olucak :in:

Güzel İzmir ' e bol selam ..

Saygılarımla,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Timukan Karaca
@umutkahraman

Umut Bey Selam ,

Çok Teşekkür Ederim .

Gücümüz elverdiği sürece tek tabanca yada grub olarak ultra maraton turlarımız devam edicek :in:

Tolga Gürgün

27,2 ort? 450 km? hem de hardtail ile... Tekbaşınayken böyle işler mümkün oluverir hep nedense; demek ki bir incetekeryol bisikleti bulup 700- 800 işten dahi olmayacak

Geri