merhaba ibrahim abi,
ben foruma yeni üye olmuş bisiklet sever biriyim.Bu yazınıza foruma üye olduğum 3. günde rastladım ve hala gördüklerimin, okuduklarımın şokundayım.Sayısız insanın hayalini gerçekleştirmenin size verdiği mutluluk ve haklı gururu anlıyorum. Genç kardeşlerimize verdiğiniz destek,güven ve cesaret bile takdiri hakediyor.Ben 30 yıllık iş hayatında dört duvar arasında sıkışıp kalmış bir doğasever olarak inanın imrenmekten öte hayranlık duydum.Yakın biryerlerde olsak inanın şu anda elinizi öpmeye gelirdim.. ( bu arada yaşım 42, el öpme size olan saygımdandır yaşla ilgili değildir ) Allah kısmet ederse bu yaz bende kısa turlara başlamak istiyorum ve yazılarınızdan okuduğum bilgilerin faydasını anlatamam.Tecrübelerinizi o kadar güzel empoze etmişsinizki inanın bu yazıyı okuyan herkes sizi kendi ailesinden biri olarak görecektir.Sizi övecek, iltifatlar edecek uzun uzadıya yazılar yazmak sadece sayfayı doldurur ama siz bizim yüreğimizi sevginizle doldurdunuz..İyiki varsınız diyorum ve allahtan sağlığınızı diliyorum.Eğer birgün beraber pedal basarsak kendimi çok şanslı hissedeceğim..
Size ve size destek veren ailenize en derin sevgi ve saygılarımı yolluyorum... serhat