Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

Scudo
@FerkanFırat74

Teşekkürler Ferkan. Özgürlük, huzur burada. Aramıza hoş geldin. :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Demir
İbrahim abi ellerine sağlık. Sen böyle deyince içime ayrı bi istek geldi. Bu yaz muhakkak uzun bir tur yapmalıyım diye düşünüyorum ;)

• Beğen
@Faruk ÇUBUKCU

Teşekkürler faruk. Bencede yapmalısınız. Ama ertelememeye çalışın. Benim gibi geç kalmayın, üzülürsünüz.:)

• Beğen
@Efe Can Baştuğ

Aramıza hoş geldin Efe Can. Ufak bir kıvılcım yakalatabildiysem ne mutlu bana. Çok kısa da olsa ilk turunu bizlerle paylaşırsan seviniriz. Sağlıkla kal.

• Beğen
olağanüstü harika bir gezi olmuş dün oturup bütün gezinizi okudum bu beni... nasıl desem ''acayip motive etti'' :D anlatım harika resimler mükemmel!

• Beğen
@Deniz Dikilitaş

Deniz beğendiğine sevindim. Yaşın çok genç. Bisikletini bırakmadığın sürece bu turlardan çok daha zorlularını ve güzellerini yapacağına inanıyorum. Bisikletine baktım çok güzelmiş. Bırakma onu. Sağlıkla kal.

• Beğen
Yenişehir'e tekrar gelecek olursanız çaylar da çukulatalar da benden üstadım...

iyi pedallar

• Beğen
@Erdinç ALTINÇEKİÇ

Yenişehirde de bir dostumuz oldu. Çok teşekkür ederim Erdinç bey. Memnuniyetle çayımı içer, çikolatamı yerim.:)

@Yunus YILMAZ

Yunus kardeş merhaba. O sorun yarattığını düşündüğünüz kareleri tarif ederseniz, yönetici arkadaşlara rica edip kaldırmalarını isterim. Hiçbir arkadaşı bilerek veya bilmeyerek kırmak istemem.
Yorumun için çok teşekkürler.

• Beğen
@İbrahim Yurtseven

yanlış anlaşıldım sanırım. daha açıklayıcı olmadım kusura bakmayın.
2 veya 3 adet resimler yarım açılmıştı. sorunlu resimler diye resimleri tam göremediğimden dolayı üzüldüm.
o resimlerden bahsettim yazımda. yanlışlık için özür dilerim İyi akşamlar
Saygılar

İbrahim abi, ben genç bir bisikletci olarak sizinle gurur duyuyorum. "İstanbul'u karış karış gezme" hedefimden sonra beni ilerki zamanlarda "köy gezileri"nide hedeflerimden biri yapmaya teşvik ettiniz. Size çok teşekkür ediyorum... Başka gezilerinizide görmek isterim. Hayat kısa gezip görmek lazım. :) Saygılarımla...

• Beğen
@Dj Tayyip_61

Yorumun için teşekkürler Tayyip kardeşim. Siz İstanbul hedefinizi bitirdikten sonra yapacağınız köy gezilerinin kıymetini, size kattıklarını daha iyi anlayacaksınız. Bu sizin için fırsat. Ama hayallerinizi benim gibi ertelemeyin, geciktirmeyin. Ben çok pişmanım geç başladığım için. Bu yaz aksilik olmazsa Doğu Karadenizdeyim. Bisikletinle birlikte kendine iyi bak.

merhaba ibrahim abi,
ben foruma yeni üye olmuş bisiklet sever biriyim.Bu yazınıza foruma üye olduğum 3. günde rastladım ve hala gördüklerimin, okuduklarımın şokundayım.Sayısız insanın hayalini gerçekleştirmenin size verdiği mutluluk ve haklı gururu anlıyorum. Genç kardeşlerimize verdiğiniz destek,güven ve cesaret bile takdiri hakediyor.Ben 30 yıllık iş hayatında dört duvar arasında sıkışıp kalmış bir doğasever olarak inanın imrenmekten öte hayranlık duydum.Yakın biryerlerde olsak inanın şu anda elinizi öpmeye gelirdim.. ( bu arada yaşım 42, el öpme size olan saygımdandır yaşla ilgili değildir ) Allah kısmet ederse bu yaz bende kısa turlara başlamak istiyorum ve yazılarınızdan okuduğum bilgilerin faydasını anlatamam.Tecrübelerinizi o kadar güzel empoze etmişsinizki inanın bu yazıyı okuyan herkes sizi kendi ailesinden biri olarak görecektir.Sizi övecek, iltifatlar edecek uzun uzadıya yazılar yazmak sadece sayfayı doldurur ama siz bizim yüreğimizi sevginizle doldurdunuz..İyiki varsınız diyorum ve allahtan sağlığınızı diliyorum.Eğer birgün beraber pedal basarsak kendimi çok şanslı hissedeceğim..
Size ve size destek veren ailenize en derin sevgi ve saygılarımı yolluyorum... serhat

• Beğen
@serhat dura

Serhat kardeş merhaba. Aramıza hoş geldiniz. Bende 2007 yılında zamanım bol olduğundan (emekli olmuştum) memleketimi, doğa ile iç içe, köy köy gezme hayalimi gerçekleştirmek için planlar yaparken forum ile tesadüfen tanıştım. Bisiklet tecrübem sıfırdı. Edindiğim bilgiler ile önce bir bisiklet edindim ve aynı yıl (2007) Sıfır tecrübe ile 1500 km.lik EGE turu yaptım. İyiki de yapmışım ama boşa giden onlarca yılıma kahroldum. 30 yıl önceden başlamayı çok isterdim. Siz hayalinizi ertelemeyin. En kısa zamanda önce yakın çevrenizi keşfederek başlayabilirsiniz. Karşılaşacağınız ufak tefek olumsuzluklar sizi yıldırmasın.
Örneğin bu yaz İstanbul-Tekirdağ-Şarköy- Çanakkale turuyla başlayabilirsiniz. Çok güzel ve güvenli bir güzergahtır. Sizede tecrübe olur. Bu arada Şarköy'e uğrarsanız soğuk bir ayranımız bulunur.:) Yorumunuz çok güzel ve cesaret vericiydi. Sayenizde bu yaz Doğu Karadeniz turuna daha güçlü gideceğim. Hiç belli olmaz, kısmet bu, belki bir gün beraber pedal basıp, biryerlerde çayımızı içiyor ve sohbet ediyor olabiliriz. Serhat kardeşim bende saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Sağlıkla kalın.

Geri