Scudo Sports

Tehlikeli mahalleler / Semtler nereler? Çinçin vb. yerlerden geçmek zorunda kalmak...

olgun şenel

Forum Demirbaşı
Tepki
220
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaşlar. Başlığı bu şekilde açtım. Belki farklı zamanlarda birileri geçeceği yeri yine burada sorabilir, geçtiği yerde bir sorunla karşılaşırsa buraya not düşebilir ya da şu an bulunduğu ilde varsa bir yer uyarı olarak "buradan geçmenizi önermem" diye ikaz edilebilir.

Benim soruma gelirsek yakın bir zamanda Göynük, Mudurnu, Beypazarı üzerinden Ankara'ya giriş yapacağım. Yenikent-Akçaören'in güneydoğusundan içeriye gireceğim. Daha sonrasını haritadan görüyorsunuz. Gideceğim bu güzergahda Ankara'nın meşhur Çinçin'i gibi bir yerden geçiyor muyum Ankara'yı bilmediğim için sormak istedim. Bu şekilde Keçiören'e ulaşacağım. Tavsiyede bulunacağınız birşey olursa sevinirim. Bu arada 13-14 Nisan gibi İzmit'ten başlayıp buradan geçerek Güney'e doğru yol alacağım bir tura çıkacağım. Vakti olan varsa yol arkadaşı olabiliriz. Duyurumu da yapmış olayım. Teşekkürler...

http://s11.postimg.org/wic29j3e9/Ekran_Resmi_2014_04_03_02_56_05.png

Scudo
Merhaba, fotoğraf cozunurlugu düşük olduğu için rota görünmüyor ama Beypazarı tarafından ankaraya giriş yapınca İstanbul yolundan bağlanarak ana caddeden keciorene gitmiş oluyorsun, herhangi riskli bir yerden gecmeyeceksin

Yenimahalle içinden de geçebilirsin. Ayaş yolundan gelirken İstanbul yolu kavşağında Batıkent istikametine gidebilirsin. Park bahçe çok görürsün orada soluklanmak istersen.

@mertkan şimşek

Çevre yoluna falan girmiyorum. Ayaş-Ankara yolunda seyrediyorum.

@Musa ATASEVEN

Sanırım bahsettiğiniz şekilde olacak. AOÇ'nin kuzeyinden geçerek devam edeceğim.

Hocam Ankara'ya geliş tarihinizi belirtirseniz , bende Ankara'da bulunursam rehberlik yapmak isterim saygılar

• Beğen
Tepkiler: olgun şenel
@Barış Şen

Teşekkürler Barış. Tahmini olarak bu yoldan 18 ya da 19 Nisan'da geçeceğim. Burada Ayaş çıkışımı yazarım. Uygun olursanız görüşebiliriz.

@olgun şenel
Hocam bende 13ünde ayaş yolundan devam ederek köyüme (nallıhan) gideceğim. 16 veya 17sinde dönüş yapıp 17 akşamı trabzona döneceğim eğer denk gelirsek haberinizi bekliyorum 0554 939 92 69
Ayrıca Batı Ankara Bisiklet grubuna katılın ordanda tatminkar destek alabilirsiniz ben olmasam bile :)

@Barış Şen

Barış bir aksilik olmazsa ben yola İzmit'ten 15 Nisan Salı çıkacağım. Yolun durumuna göre normal planda 1. günün sonunda Taraklı'da iyi gidersem Göynük'te kalacağım. 2. gün ise her halükarda Nallıhan'da oluyor görünüyorum. Yani 16 Nisan akşamında bi aksilik olmazsa inşallah Nallıhan'da oluyorum. Beraber dönüş yapabiliriz :) 1. günün sonunda duruma göre seni ararım. Şimdiden teşekkürler, hoşçakal...

Ayaş'da bekleme dediğimiz yer var (Ayaş-Güdül yol ayrımı), oradan sonrasına dikkat edin. Özellikle o yolun devamındaki yokuşta sürücüler çok dikkat etmiyor, virajlar ve piknik alanı tarzı yerler uzun bir süre devam ediyor. Onun haricinde Yenikent'e ulaştıktan sonra hiçbir sıkıntı yok gibi.

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri