HaliliOzturk
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6
Yeşil BF üyesi arkadaşlar bir üniversite öğrencisine yardım etmek istersiniz değil mi?
Evet evet ister gibi bir haliniz var. Ben bir işletme öğrencisiyim ve bir dönem projesi/araştırması için Türkiye'nin 20-25 yıllık TEFE verilerine ihtiyacım var (Yıllık ve aylık halde, veya aylık yerine 3er aylık dönemler halinde). Biliyorsunuz artık TEFE de kalmadı. (link) nün sitesinin altını üstüne getirdim ama nafile
Baktım burada sürekli güncel bilgiler bulunuyor, belki bir bilen vardır dedim. Eğer elinizde bilgi varsa link verebilirseniz veyahut benim mail adresime mail atabilirseniz inanılmaz makbule geçer... Kendinize çok iyi bakın, sizden haber bekliyor olacağım. En geç 20 Ocak'a kadar bu bilgilere ulaşmam gerekiyor...
Evet evet ister gibi bir haliniz var. Ben bir işletme öğrencisiyim ve bir dönem projesi/araştırması için Türkiye'nin 20-25 yıllık TEFE verilerine ihtiyacım var (Yıllık ve aylık halde, veya aylık yerine 3er aylık dönemler halinde). Biliyorsunuz artık TEFE de kalmadı. (link) nün sitesinin altını üstüne getirdim ama nafile