inv151bl3
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Nazım Feyyaz
Öncelikle merhabalar. Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Bisiklet tutkum her zaman için vardı fakat tat alabileceğim bir bisiklete hiç sahip olamadım. Peugeot marka dandik bir bisiklete sahiptim. Hani şu gazetelerin kuponla dağıttıklarından. Tutkum öylesine şiddetliydi ki o bisikletle bile girilmeyecek yollara girdim. Kadıköy - Tuzla ve Kadıköy - Anadolu Kavağı gibi rotalarda takıldım. İskelet yapımın bozulmamış olmasına şükrediyorum. Yeni bir bisiklet alıp;
*sahil yolları
*yokuşlar
*nadiren toprak zeminler
belirttiğim yerlerde rotalar çizmek niyetindeyim. Daha doğrusu uzun yollar hedefliyorum. Bisikletim rahat olmalı çünkü 64 kiloyum ama atletik bir yapım var. Ayrıca 1,76 - 1,77 boylarındayım. Malzemelere çok ama çok yabancıyım. En fazla 500 TL bütçem var. Bisikletimin spor görünümlü olmasını tercih ederim. Sırt çantamı alıp eldivenlerimi geçirmek istiyorum ellerime. Ayrıca dağlık yollarda olmayacağımı belirtmek isterim. Çoğunlukla asfalt yolları tercih edicem. Şehirde olucam kısacası ama yokuşları hesaba katın lütfen. Yardımlarınızı dört gözle bekliyorum. İyi forumlar...
*sahil yolları
*yokuşlar
*nadiren toprak zeminler
belirttiğim yerlerde rotalar çizmek niyetindeyim. Daha doğrusu uzun yollar hedefliyorum. Bisikletim rahat olmalı çünkü 64 kiloyum ama atletik bir yapım var. Ayrıca 1,76 - 1,77 boylarındayım. Malzemelere çok ama çok yabancıyım. En fazla 500 TL bütçem var. Bisikletimin spor görünümlü olmasını tercih ederim. Sırt çantamı alıp eldivenlerimi geçirmek istiyorum ellerime. Ayrıca dağlık yollarda olmayacağımı belirtmek isterim. Çoğunlukla asfalt yolları tercih edicem. Şehirde olucam kısacası ama yokuşları hesaba katın lütfen. Yardımlarınızı dört gözle bekliyorum. İyi forumlar...