teac team viper

slavisin

Üye
Tepki
0
tach team viper aliorum ve bmxe yeni baslicam insallah bana biras bisikletin oseliklerinden ve o bisikletle neler yapabilecegimden bahsederseniz sevinirim
kolay gelsin

Scudo
Tepki
0
ben yakında bırakırım baba ya yoruluyom artık artı kızda kulanmamı ıstemıyor oda haklı cafeye gezmeye felan gıdıyoz kızın koluna gıreceme ben bısıkletın koluna gırıyom :D

Tepki
0
yıgenım var daha 5 yasında benden daha heveslı bırakırsam onu yetıstırecem oda buyur bırakırsa artık senın ogluna mıras bırakır :D

semihcelikoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
274
abi bende aynı cihazdan edinmek isitiyorum izmirde yok nereden bulabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim(tach team viper)

slavisin

Üye
Tepki
0
abi tech team viper toysruslarda satilio ama suan hicbi subesinde kalmamis durumda bu urunden bildigim kadariyla bende ikinci el aldim ama gayet temiz cikti cok sukur.yaza kadar beklersen tekrar gelir toysrusa onun disinda ikinci el falan bulabilirsin ancak.yardimci olabilmisimdir ins.kolay gelsin

semihcelikoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
274
salavisin sağol abi cevabın için bende araştırdım dediğin gibi yok hiç bir toys r us şubesinde bakacaz artık başımızın çaresine

slavisin

Üye
Tepki
0
semih yanlis anlamadiysam sende bmxe yeni baslicaksin galiba?eger oleyse acele etme derim ben sana foruma arada gusel bmxler dusuo uygun fiata

semihcelikoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
274
evet abi tutturdun yeni başlıyacam ilkokul ortaokul döneminden sonra aniden bmx e bindiğim günler aklıma geldi dediğin gibi forumu takip edicem zaten sağol

fiestahmet

Daimi Üye
Tepki
31
ya arkadaşlar bu teac team viper nasıldır ben salcano evil-b ye bakıyordum şimdi bunu gördüm...bunun direksiyonu sınırsız dönüşe sahip mi?eğer sahipse bende ciddi ciddi düşünürüm bunu ....ben sadece flat yapacam yani zıplama pek yapmam anca kaldırımlardan atlarım :D

M

melo_15

Misafir
benim bisikletim temizdir tabii, yaw o gün dershanedeydim kusura bakma bırakmıyorlar eve gelemedim..

slavisin

Üye
Tepki
0
onemli diil evde saolsunlar yardimci oldular.bilirim dersane bayar bende dersane zamanlarini hic sevmem:)

chacter_dead

Daimi Üye
Tepki
30
@fiestahmet

Sınırsız Dönüş e serbest göbek yada V-fren olan her alet o özellegi içerir ve Teac Team ile salcona aynı kefede deiller sürmeden anlamassın ben her ikisinide kullandım teac teamden yazık olur parana evil b çok aır sen kara ver :)

Tepki
0
bence ıkısıde aynı teac flad ıcın daha elverıslı bana gore hem arkadaslarım yenı baslıcaklar 300 mılyon para vermelerı gerek sız dır cunkü arkadaslar hep ogren cı olduklarından para cok onemlı nerden bılıyon deme bende ogren cıyım

chacter_dead

Daimi Üye
Tepki
30
@bmx_gt_adana

Bence yanlış düşünüyosun abi sende bmx kullanıosun bilirsin bu arakadaş alıcak bmx i 2 gün sora yanına bi bmx gelcek işte muhabbet filan sora oda hareket yapmayı denicek tech team de x-up bile yapamıosun direksiyon büyük
nose manual yapamıosun direksin patlıo vs. ben evil-b alsın demedim aır sadece evil-b nin freestyle mod'ları var onlar 175 milyon biraz zor bulunur ama onu alması daa mantıklıdır bnce

Tepki
0
arkadasım bısıkletı aldı ama gıdon ve bogazı degısecek konusmustuk onu sence baska ne sorun kalıyor benım gozumde team daha ıyı yeterkı bıraz oynama yap bısıklette ve bısıklettle oyynamakda benım ısım ve benım bınmedıgım bısıklet cok az dır

seko123

Daimi Üye
Tepki
71
yenı baslıyacagın ıcın o bısıklet sana gore uyumlu ama ılerkı zamanlarda deıstırmenı tavsıye ederım cunku elınde kalır sdahılır;)

çaylak

Üye
Tepki
1
usta bmx lere parca bulmak cok zor dıyodun uygun gıdonu nerden bulucaz bu arada "bogaz"ı hangı parcasına dıyosun