Scudo Sports

Tchibonun bu hafta (harekete geç) teması

İslam Gölge

Forum Bağımlısı
Tepki
775
İsim
İslam GÖLGE
Bisiklet
Cube
(link)
Bu haftaki temada bay ve bayanlara yönelik spor t-shirt,eşofman,taytlar,termal kıyafetler,rüzgar ve su geçirmez spor yelekler,bere,reflektörlü paça bantları,termal ceketler,çoraplar kısaca spor kullanımına yönelik çok güzel ve kullanışlı ürünler geliyor.Kaçırmayın.
24.10.2011 pazartesi internet satışı; 26 ekim çarşamba günü tüm mağazalarında satışta.

Scudo
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Kullanışlı ve güzel şeyler varmış...:)

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Yararlı bir bilgi paylaşımı. Çok teşekkür ederiz. Bu hafta sonu çıkmayı planladığım Edirne gezisi için kışlık malzemeleri nasıl ekonomik bir şekilde toparlasam diye kıvranıyodum.

• Beğen
Fiyatları bana biraz pahalı geldi. Hele en dandiğini 5 TL'ye bile temin edebileceğiniz reflektörlü yelek çok pahalı. Tabi diğerlerinin özelliğinden dolayı ucuz olabilir bilemeyeceğim. Bana daha çok fonksiyonel eldiven ilginç geldi:

http://www.tchibo.com.tr/web/t/mg11/prd/02/267139.jpg

@Salih Dinçer

Reflektör yelek bana da pahalı geldi 10-15 lira olmalıydı en fazla 30 lira pahalı, Tchibonun geçen yıl sattığı rüzgar ve su geçirmez montu kullanıyorum gayet memnunum da fiyatı pahalı geldi ben 49 liraya almıştım.

Bu sefer fiyatlar pahalı geldi. Alternatif bulamayanlar yine de değerlendirebilir.

• Beğen
Bekliyordum ben de. Termal kazak vardı sanırım, ona bakıcam.. Hoşuma giden bir ürün bulursam alırım..

• Beğen
Geçen yıl benzer bir temada gelen ürünlerden aldım.Gayet kullanışlı ve hesaplı bence.

Bildiriminiz için teşekkür ederim. Çok güzel ürünler geliyor. Maalesef ben yararlanamıyorum. Hiç birinde "Small" seçeneği mevcut değil :(

Eldivenler benimde hoşuma gitti ama windstopper özelliği yok galiba :)

@Mehmet_Gürsoylu

Eldivenlerden geçen sene aldım. Soğukta kesinlikle faydasız.
İzmir'de bile kışın kurtarmıyor.

euro daki artış fiyatlara yansımış.. 2012 model bisikletler çıkınca fiyatları dudak uçuklatacak gibi. şimdiden söyleyeyim.

@Mehmet Levent

2012 Model bisikletler 2011'den en az %10 daha pahalı olacak. Buna bayi karını ekleyince gerçekten de dudak uçuklatacak. Gibi si fazla yani :)

1 tane tayt ve 1 tane eşofman altı aldım.Bakalım nasıllar yorumlarımı buradan yazarım.

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
İstediğim ürünlerde M beden kalmamış. Ayrıca internette de tükenmiş. Termal içlik aldım sadece..

Geri