Scudo Sports

TCHIBO spora gidiyoruz teması (23 EKIM ÇRŞ)

Rüzgar Korumalı olan eşofman üstünden aldım bugün. İçime moroutletden termal iç takım almayı düşünüyorum orta katman olarak ne alacağımı bilmiyorum bu noktada yardımcı olursanız sevinirim birde çibodaki termaller iç katmana giyilecek termal kıyafetlere uygun değiller sizinde farkettiğiniz gibi. Fakat yinede nemi içerde hapsetmesi saçma tabi.

Scudo
Termal üstler kuru ve soğuk havalarda koşmak için, yağmur korumalı olanlar da malum zaten. (link) Çok güzeldi dayanamadım linkteki termal olmayan yağmur ve rüzgar korumalıyı aldım. Arkası fileli, dirsek bölgesi esnek ve su geçiren kumaştan. Belli ki koşarken damlaların karşıdan çarpma noktaları hedef alınmış, eğer çok eğilerek sürüyorsanız bisiklet için pek uygun değil gibi. Fakat diğer taraftan sırttan havalandırması olması soğuk ve kuru havalarda avantaj olabilir, bilemedim şimdi :) Nasılsa koşuyorum diye aldım birer üst, kullanınca yazarım. Biraz soğusun havalar. Hep L giyerim bunun M tam oldu internetten alacaklar bedene dikkat etsin. Fakat diğer aldığım termalde de L oldu. Ölçüler bir garip. Eldiven de arkadaşın dediği gibi en büyük bedeni uydu bana ki ellerim pek iri değildir. Ha bir de mağazada talan vardı, bu dediklerimi zor alabildim :) Bir saat daha geç gitsem yoktu bana göre.

@rahmi kocaman

Bugün denediğimde S bana biraz bol geldi, ki normalde hep S giyerim. Bu montu denemeden almak biraz riskli olabilir. Bir de bisiklet için uygun değilmiş gibi geldi.

Değil evet, aynen bu temadaki tüm ürünler gibi. Ben koşuyorum onun için aldım, bisiklette de giyerim denemek için. Aslında eldiven almak için gitmiştim. Kulaklık çıkışı ve sırt havalandırmasıyla aklımı çeldi, hiç niyetim yokken aldım :)

Bisiklet yağmurluğu da bir geliyor...

(link)

@Çetin Güzel
konuyu tekrar açmış gibi olacağım ama bu cümlenin sonucunu paylaşırsanız sevineceğim. Çok terliyorum ve puhu mu lafuma 8000 mi karar veremedim. İzlenimlerinizi anlatırsanız sevinirim. Hele bir de lafuma kullandıysanız karşılaştırırsanız acayip mutlu olurum

lafuma 8000 ni denemediim içim fikrim yok. puhu vucudu deri gibi sarıyor ıslaklık zerinizde kalmıyor.gayet iyi en sulu anınızda bile hemencik kurulanıyorsunuz otomatikman.

@Umut TUNA

Lafumayı bende kullanmadım ama lafumanın bir modelini abim kullanıyor ve memnun olduğunu söyledi ama o benim gibi yüksek tempoda bisiklet sürmüyor. Puhu'ya gelincede güzel bir içlik tavsiye ederim, çok çabuk kuruyor, vücudu iyi sarıyor en önemliside dış katman ıslakken iç kısmı kupkuru kalıyor.

Ben bu havada puhu marka içlik, orta katmanda btwin x7 forması, en üsttede gore'in windstopper'ını kullanıyorum bir gram üşümüyorum.

bende puhu marka içlik kullanıyorum ama hareket ettikçe soğuk geliyor resmen üşüyorum sizde böyle bir durum var mı?

@Enes.Şahbaz

Bu havada tek başına kullanırsanız ya da rüzgar kesici ve ısıtmalı birşey giymezseniz üşürsünüz bu doğaldır. Ben bu katmanları giydiğimde halde durursam bende üşüyorum. Hareket edince o his gidiyor.

Geri