Stalker97 Üye Kayıt 16 Ağustos 2015 Mesaj 64 Tepki 8 Yaş 28 Şehir gaziantep İsim berkin Bisiklet Ghost 18 Eylül 2015 #1 merhaba bu kask elinde olan var mı alsam mı sizce kalitelimidir ve fiyati nasıl ? ihtiyacı olan arkadaşlar da bilgilensin. (link)
merhaba bu kask elinde olan var mı alsam mı sizce kalitelimidir ve fiyati nasıl ? ihtiyacı olan arkadaşlar da bilgilensin. (link)
karaomermustafa Kozan Bisiklet ( KOZBİ) Kayıt 1 Aralık 2014 Mesaj 383 Tepki 763 Şehir adana Başlangıç 1989—90 Bisiklet Giant Bisiklet türü Yol bisikleti 18 Eylül 2015 #2 ben kullanmıştım güzel ve sağlam bir kask. sağlamlığını bir kaza geçirerek tecrübe etmiştim. kaza sonunda kaskta ezilme ve küçük bir çatlama oldu. yaşadığım o kazayı düşünürsem bana göre sınıfı geçti.
ben kullanmıştım güzel ve sağlam bir kask. sağlamlığını bir kaza geçirerek tecrübe etmiştim. kaza sonunda kaskta ezilme ve küçük bir çatlama oldu. yaşadığım o kazayı düşünürsem bana göre sınıfı geçti.
C CZCN Üye Kayıt 11 Nisan 2010 Mesaj 52 Tepki 40 Şehir izmir 18 Eylül 2015 #3 Kaskın incelemesi. Tchibo In-Mould Kask İncelemesi