Manitou'nun bağlantı yerleri kendine has olsada, üreticiler 160, 180 ve 203 rotorlara göre standart bir yol izlemelidir...Sizin corratec üzerinde sanıyorum magura vardı...Magura'nın rotorunun 185 mm olması gibi bir ihtimal olmaması gerekir...Sonuçta Standart birşey...Dolayısıyla RockShox Reba SL için alacağınız 180 adaptörü, Eski ön fren rotorunuza uyacaktır kanımca...
Bir arkadaşımın bisikleti üzerinde Giant'ın Fren üretimi olan "MPH" ın kaliperi , Magura 180 rotor, ve maşa olarak Marzocchi...Hiç bir sorun olmadı örneğin...
Kaldı ki sizin Fren sisteminizle rotorunuz aynı marka amortisörünüz ise Dünya'da ki en hassas standartlıkta bir amortisör(hata vermeyecektir)...
Alacağınız adaptörle uyum sağlanacaktır...Zaten adaptörün üzerindeki deliklere de bakınca göreceksiniz...Geniş gelme olayı için delikler tam yuvarlak değiller hafif dışa-içe doğru çekebilmek için uzunca şekilleri...
Sorun çıkacağını sanmıyorum...Son ihtimal sorun çıkarsa 160'a geçersiniz ki sizin için oda yeterli olacaktır...
Rebound sorunuz için ise...
Rebound bilindiği üzere geri tepme ayarıdır...
Amortisörünüz kuvvet yediğinde içeri girer ve çıkar...Rebound un yararı kullanıcının isteği doğrultusunda(ki bu sürüş yaptığınız araziye de bağlı) bu içeri girip çıkma işleminin hızını ayarlamaktır...Örneğin ben; tavşandan bir-iki tur geride kullanıyorum, deneye deneye onun en rahatı olduğunu gördüm...Sizde tavşan tosbağ ikilisi arasında yer değiştirerek en iyi kullanacağınız yeri tespit edebilirsiniz...
Maşanızı kazasız belasız kullanmanızı diliyorum...
İyi günler