Scudo Sports

Taşıma Çantası

Tepki
2
Bisiklet
Salcano
https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=1887&d=1363644336
Merhaba arkadaşlar
Arabamın bagajında yatan katlanır bisikletimi, özellikle yanlız çıktığım iş seyahatlarinde gittiğim şehirlerde kullanabilmek için bir taşıma çantası yapmak istiyorum.
internetten bulduğum videolardan anladıklarımı çizmeye çalıştım
bunun için 5 cmlik kayış, aynı ölçü cırt bant, tokalar , çadır kumaşı ve en önemliside bu işi yapacak bir terzi bulmam gerekecek (çadır bezini henüz bulamadım)
çizimim hakkında ekleyebileceğiniz veya şöyle olmalı diyeceğiniz herşeye açığım
teşekkürler saygılar

Scudo
bence terziye değil de direkt çadırcıya gidin, hem istediğiniz kalitede çadır bezini bulursunuz hemde orada diktirebilirsiniz..

Muhtemelen izlemişsinizdir ama bahsettiğiniz çantayı buna benzettim?

[video=youtube_share;JXzkXICuE7g]http://youtu.be/JXzkXICuE7g[/video]

eğer dahon un çantasından ucuz a malolacaksa pazarlığınızı iki çanta üzerinden yapabilirsiniz
bu arada dahon un çantası 45 euro ve katlanıp sele altına monte edilen şık bir çanta oluyor

@Oguzhan.Pilgir

kırklarelinde çadırcıyı bulabileceğimi sanmıyorum ama güzel fikir istanbulda arayabilirim

@gokhan.gursel
aslında çantanın çantasını hiç hesap etmedim, bisikletin çantası 40 TL den aşağıya mal olmayacak gibi onun şık çantasıda olmayacak tabi. bi düşünmeli bu durumu
Ahmet Sarı arkadaşımızın paylaştığı video daki çanta kaçkar bisiklette 49 € , 45 € ya nerde gördünüz?

ben aynı dahon marka çantayı sirkeci atek bisikletten 80 tl aldım( geçen yaz ) bilginize.

@Gökay Akçay

Bu bilgiyi paylaştığınız için teşekkür ederim. Şu an Kaçkar'da 115TL/49Euro. Atek'de varsa ben de bir tane almak isterim.

Giant Expressway çantası ile birlikte geliyor.
Dahon'un çantası gibi üstüne geçme değil, bildiğimiz klasik çanta.
Taşıma askıları çantayı komple alttan dönüyor, haliyle kumaş taşımıyor ağırlığı.

Diktirmesi daha kolay olur diye not düşeyim dedim.

Kamyon brandalarını tamir eden yerler size bu çantayı dikebilir.

Geri