Scudo Sports

Tasarımda son nokta...S-works

@Hasan Çağrı
Kulandım yarışa bile katıldım.Çalışması harika emeğinin karşiliginı veren bir maşa sevdim nazar değmesin.

Scudo
Dostluk kardeşlik oh ne güzel falan da kıskandım:)

@Turgut Kılıçaslan
elimde sayılı olarak var yakında foruma koycam.alcaksan özelden atarsın resımlerı sonra eklerım
sele 1ad var 200 tl
sele kelepcesi mavi,sarı,kırmızı olar var 25tl
zincir 3 adet var 85 tl

Harika bir görsel şhow olmuş.ALLAH kaza bela vermesin.ALLAH Nazardan esirgesin...Paylaşımın için tşk ler..İyi forumlar...

Çok güzel bisiklet güle güle kullanın..

hayırlı olsun, bol pedallar
yakında kablosuz vites sistemleri geliyormuş artık onlardan da takarsınz :D

@lukunku86
sagol darısı sizlere artık.Elimizden geldiği kadarıyla alıyoruz.piyasaya gelsin bakarız çaresine:)

Kadro zaten 1.600 gr geliyor ağırlık normal aslında .
Oğuz sakın benim kelepçeyi satma yanarsın

Ağırlık gayet normal. Acaba kim Magura Durin alacak derken çıktı karşıma :). Yalnız bu makineye Durin SL daha isabetli olurdu, yanılmıyorsam 100-150gr kadar bir ağırlık avanjı olurdu. Görsellik harika, sarı jockey ve sarı ayna kol vidaları ile daha da güzel olacağına eminim. Güle güle kullan.

@deore79
ayırdım kelepçeni merak etme.tartıcam bir daha baklaım ne çiıkıcak

@raven1442
vidaları sipariş etmeyi unutmusum yoksa vardı sarı olanlarından zaten bi o kaldı.

hayırlı olsun...sonunda mükemmel bir şey çıktı ortaya ağırlık baya iyi 9,5 iyidir:D:D lastikler biraz ağır o kadar....dereceli yarışlar...

harika bi makine olmuş kazasız belasız pedallarsınız inşallah...

makine sanki "beni formula 1 pistine götürün" diyor gibi duruyor.... nefis olmus...

Güle güle kullan oğuz bisikletin limitlerin üstüne çıkmış, Sıra sende :boese157:

Sen görüçeksin, anladın sen onu ! :violent-s

Daha estetik bir suluk kafesi kullanabilirdin,harika bir bisiklet olmuş güzel günlerde kullan.

Geri