The Ertuğrul
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 313
Arkadaşlar bir saat kadar önce bisikletimle bankada ki bir işimi hallettikten sonra hazır akşam biraz turlayayım dedim yoldan gidiyorum sonra dönüşe geçtim ben elimle U dönüşü yapacağımı işaret edim ağzımla tik tak sesi çıkarıp döndüm (komik ama yapıyorum bunu
) sonra ilerideki bir dönüşte bir taksi de sinyalsiz ve beni gördüğü halde direk döndü kornaya bastım fren yaptım sonra içeride şöförün yanında ki cam açık yavaş la yavaş diyo ağzımı bile açmadım sollamaya geçtim sollama l.n dedi yine o insan görünümlü kişi önünde bir araç daha vardı devamı boştu bende tınlamadım bile ağzımıda açmadım o konuşurken solladım sonra eve giderken aklımda senaryolar filan kurdum aslında Yozgat'da böyle insancıklar olmazdı ama türemişler işte ben bugün bir audi solladım aynı yolun tersinde adam geçmeye bile çalışmadı böyle kuralsız benciller var ama istisnalar kaideyi bozmaz... ama hala düşünüyorum niye sollama diyor herhalde çocukluğunda kötü anıları oldu
hem arkadaş niye sollamayım? Hızlı git sende ama tabi ki kalınlığın benim 5 katın filan olduğu için tek şeritli yolda yemiyor... herhalde benim başıma gelenlerin 10 katı sizin başınıza gelmiştir ama bu ilk oluyor araç içinden havlama olayı.