Scudo Sports

Tablet karşılığında d-slr sony fotoğraf makinesi (yarı profesyonel)

Emrah Y

Daimi Üye
Tepki
9
Bisiklet
Bianchi
Merhabalar, Amerika'dan gelen ve 2 yıldır kullanmakta olduğum makine, Sony CyberShot DSC-H5, fotoğrafçılığa merak salanlar için profesyonelliğe geçişte uygun bir yarı profesyonel makinedir. Set halinde veriyorum. Pili, adaptörü, çantası, askısı... Ek masraf yapmadan kullanabileceksiniz. Teknik özellikleri:
  • 7,2 MP (Ama lensiyle 15MP'lik compact makinelerden daha iyi çekim yapar)
  • 12X Optik Zoom
  • 24X Hassas Digital Zoom
  • 57X'e kadar Akıllı Zoom
  • Filtre Çapı: 58mm
  • Ekran: 3" TFT
  • Sesli Video Kayıt: VAR
  • Video Kayıtta Zoom: VAR (Sesi duyulmaz)
  • Bilgisayara kurulum gerektirmez. Kablosuyla bağlayıp resim ve videolarınızı USB bellek gibi aktarabilirsiniz.
  • Dahili Hoparlör: VAR (Çektiğiniz videoları sesli olarak dinleyebilirsiniz.)
  • PictBridge: VAR

Daha ayrıntılı özellikler için (link) inceleyebilirsiniz.

Karşılığında iyi bir tablet arıyorum. Tablete acil ihtiyacım var fakat yine de bisikletle ilgili tekliflerinizi de beklerim.

http://digiders.com/gg/dsc-h5/1.png

Emrah: 544.430-3361

Scudo
Maalesef, elimde zaten bir dizüstü var. Yine de teşekkür ederim.

Günceldir, tablet yada dokunmatik ekranlı "netbook" ile takas olabilir. İstanbul ve Çanakkale'de, elden takas yapılabilir.

hocam iyi bir tablet derken mesela ne olabilir zira iyi olan bir tablet 500- 1500 e kadar var sizin urunun ederi ney

poly tablet var elımde sıfır - kutusunda garantılı, 7 inç-wifi falan işte:) ilgilenırsenız 0 535 337 15 09 dan bana ulsabılırsınız..

İlgilenirim tabi, modelini yazar mısınız?

@vgulgec

Kusura bakmayın, sizden sonraki mesajı görmeme rağmen bunu nasıl görmedim, anlayamadım. Makineyi 400 TL'den satışa koymuştum, ama denk bir tablet söyleyemiyorum. Dediğiniz gibi fiyatlar çok değişiyor. Aslında Windows 8 kurulabilecek bir tablete ihtiyacım var ama artık bulabileceğimi sanmıyorum. İyi bir tablet arıyorum işte...

Merhaba,

Lutfen D-SLR ifadesini kullanmayın. SLR türü makina demek objektifi çıkarılabilen (Single Lens Reflex) ve başka objektifler takılabilen profesyonel makina demek. Sizdeki makina gördüğüm kadarıyla sabit objektifli amatör makina.

İyi satışlar...

@basri

Kesinlikle haklısınız. Benim hatam. İlgilenen arkadaşlar, objektifi çıkmayan, sabit bir makinedir. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Konuyu düzeltemiyorum ama resimlerden gayet net olarak anlaşıldığını düşünüyorum. İlgilenen olursa ki artık umudum kalmadı, mutlaka belirteceğim. Uyarınız üzerine araştırma gereği duydum ve hatamı gördüm. Bir yerlerden aklımda kaldığı gibi yaptığım bu yanlış tanımlama kesinlikle kasıtlı değildir. Uyarı için teşekkür ederim Basri Bey.

@basri

Aslında objektifi çıkan değil, içinde ayna sistemli vizörü bulunan makineler DSLR'dır :)

Bende ki işinize yaramaz bu durumda , POLY PAD W 10 modeli:)

@oguzcigsar
Malesef, yine de teşekkür ederim. İyi bayramlar...

Takasa açık olarak günceldir.

Fotoğraf makinesi hala duruyor. Takasa açık olarak ilan günceldir. Cep telefonu ile de takas yapılabilir. Bayan bisikleti de olabilir diyeceğim ama göndermesi, alması nasıl olur, bilmiyorum

Mobee Nett 7"
» İŞLEMCİ :Via 8650 800Mhz İşlemci
» RAM :256 Mb DDR2 Ram
» SABİT DİSK :4 GB Nand Disk
» İŞLETİM SİSTEMİ :Android 2.2 İşletim Sistemi
» Dokunmatik Multi-Touch Ekran
» Via 8650 800Mhz İşlemci-Entegre Yön sensörü
» Entegre Yön sensörü
dusunursenız msj aabılrsınız yuanında hafıza kartı ve butun herseylerı ıle

Mobee Nett 7"
» İŞLEMCİ :Via 8650 800Mhz İşlemci
» RAM :256 Mb DDR2 Ram
» SABİT DİSK :4 GB Nand Disk
» İŞLETİM SİSTEMİ :Android 2.2 İşletim Sistemi
» Dokunmatik Multi-Touch Ekran
» Via 8650 800Mhz İşlemci-Entegre Yön sensörü
» Entegre Yön sensörü
dusunursenız msj aabılrsınız yuanında hafıza kartı ve butun herseylerı ıle

@cilgin_erdinc_

Teşekkür ederim ama acil ihtiyaım olduğundan A101'in tabletinden almak zorunda kaldım, şimdilik işimi görüyor.

Tavlada eşime bisiklet kaybettim :( Acilen bayan bisikleti almam lazım. Fotoğraf makinesi özellikle bayan bisikleti ile takasa açık olarak günceldir...

Günceldir...

Geri