Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Surly lht

Tepki
40
Sirkeci Pedal Bisiklet te Bülent Abi inin (Bülent BİRSON) topladığı yeni bisikletim... Henüz toplanıyor ve önümüzdeki hafta bittiğinde daha güzel fotoğraflarını da yükleyeceğim. Bülent Abi ye ne kadar teşekkür etsem azdır ilgisi ve tüm maddi manevi kolaylıkları ve destekleri için.

ön ve arka göbek deore xt
arka vites deore xt
ayna vites deore xtr
ayna kol campagnolo mirage 3'lü
vites kolları dura-ace 10'lu bar-end

tüm parça listesini yeni fotoğraflar ile yazacağım.

Scudo
Çok güzel olacağından eminim.Renk çok güzel ama ben yol bisikleti mi ?
mtb mi? onu anlayamadım.Sonucu merakla bekliyorum.Şimdiden hayırlı olsun.Selamlar..

bitmesini beklicez, şimdiden hayırlı olsun

Çok güzel bir tur bisikleti doğacak eminim. Surly'nin kadrolarına hastayım zaten. Tamamlanmış halini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Şimdiden kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.

Güzel bir melez çıkacak ortaya :)
Allah mutlu mesut etsin :)

Çok hoş bir görüntüsü var.Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

Aynen bende ne olduğunu çıkaramadım :D
melez bir tür ile karşı karşıyayız ;)
Ekipmanlar güzel ama kadroyu benim gözüm pek tutmadı ...
Hayırlı olsun.
kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
Kadro çok değişik ama bence amortisör falan olmalıydı... Neyse şimdiden iyi pedallamalar... Bu arada rengine hasta oldum :D . İyi forumlar, iyi günler...

Eeee?
Çıkmadı mı bisikletimiz ortaya?

Benim de hayalim, bir gün mutlaka :)
Seni rahat bırakmayacak, şimdiden söylemesi..
Onbinlerce km yapmanı ,hep yollarda olmanı diliyorum :)

Muhteşem kadro...

26 mı 28 mi ?

bisikletin türü ile ilgili yol mu mtb mi melez mi gibi sorular var. ancak bisiklet uzun yol tur bisikleti. uzun yol dan kastedilen bir günde 200 km. giderim tadında değil de ipek yolunu baştan sona gitmek tadındaki uzun yol...

bisiklet bitti ve benim bekleğigimden çoooooook daha güzel oldu. fotoğraflarını hafta sonu ekleyebileceğim.

bu arada bisiklet 26". kadro boyu 52cm.

nasıl temin ettiğim sorularının yanıtı ise Pedal Bisiklet Bülent Abi. Bisikleti toplayanda her parçayı bulan getiren de Bülent Abi. Parçaların getirilmesi bisikletin toplanması sırasında her türlü yardımlarını eksik etmeyen de Bülent Abi dir. Kendisine buradan tekrar tekrar teşekkür ederim. Ayrıca eksik kalan birkaç parçayı da getiriyor Bülent Abi. mesela ortlieb çanta gibi...

• Beğen
Tepkiler: cembarlasic
merhabalar oncelikle hayirli olsun cok guzel bir lht :)
kadroyu ne kadar aldiginiz ogrenebilirsem cok sevinirim..

xtr-xt-dura ace güzel bi karışım olucak gibi

Abi peki sorması ayıptır tam olarak ne kadara mal oldu?
Ve ağırllığı ne kadar?

Geri