Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Super fırsat Corratec X-Vert Motion 2006

poul

Üye
Tepki
0
Kusura bakmayın arkadaşlar yeni konu olarak açmak zorundaydım, diğer taraf çorba oldu.

Bisikletin Fiyatını 600 YTL ye düşürdüm. Kimse kalkıpta bana Deltada bisikletin fiyatı 850 demesin Lütfen argo kelimeler kullanmayalım ......Tuğrul.......... 250 YTL daha aşağıya aynı bisikleti olduğu gibi değil, aksine extralarla veriyorum.
Bisikletde çizik bile yok ve ekstra aksesur ve parça var üzerinde.

600 YTL

GSM : 0544 237 09 15 / ömer
MSN : msn@club7th.com

1- CAYETE TOMO XC CC-ST200 KM Göstergesi
(link)
2- Amoeba marka çok hafif alüminyum suluk tutacağı
3- LED li 3 kademeli stop lambası
4- MTB Örme Elcik (Orjinal elcikten 100 Gr daha hafif) (link)
5- Trans-X Gidon Orjinalden 90 Gr daha hafif ve kaliteli.

Bisikletin Özellikleri ;

System: 4
KADRO : X-Vert Monobox Technologie Aluminium 6061 2,15 kg (49cm)
ÖN AMORTİSÖR : RST Gila SL 100mm
ARKA AKTARICI : Shimano Deore
ÖN AKTARICI : Shimano Deore
VİTES KOLLARI : Shimano Deore
RUBLE : Sram PG 950
ZİNCİR : Sram PC 951
AYNAKOL : zzyzx CY2F 44/32/22
ORTA GÖBEK : TH BB 7420 ST
FREN ÖN / ARKA : zzyzx
FREN KOLLARI : zzyzx V-Fren
Ağırlık: 13 kg.

http://www.club7th.com/corratec/1.jpg
http://www.club7th.com/corratec/2.jpg

NOT : Bisiklet 24 MAYIS 2006 da aldım, sadece aynı ay içinde uluslararası konya mtb yarışlarına katıldım, o günden beri elimi bisiklete sürmedim, çok temiz durumda, ihtiyaçtan satıyorum. 24 Mayıs 2006 garanti kartı kaşelendi!!!

Scudo
Arkadaşlar motion almayı düşünenler bence bu fırsatı kaçırmamalı.yani böyle bir bisikleti 600 ytl ye almak bence çok iyi. eğer ben yeni bir motion almamış olsaydım alabilirdim.

@poul

sevgili poul,

bisikletini ortak kullanım alanımız olan forum ortamında satmaya çalışman kadar doğal birşey olamayacağı gibi, kimsenin fiyat hakkındaki düşüncelerini yine ortak kullanım alanımız olan forum ortamında dillendirmesine -hele de argo ile- engel olmaya çalışman kadar da yanlış birşey olamaz.

bunu, sözünü ettiğin bir önceki açmış olduğun konunun -anladığım kadarıyla (zira okumadım)- istediğinden farklı yön(ler)e gitmesinden kaynaklanan heyecanına vermek istiyorum.

@tito

Yazmış olduğum kelime argo bi kelime değildir, ki kimseyide dolmalık bibere çevirmeyide düşünmedim :). Şakasına söyledim sadece. Neyse ya kusura bakma diyim bitsin olay. He ricam var, şu reklamını yazımın içinden sil bir zahmet!!!

Bisiklet satılmıştır arkadaşlar, herkese çok teşeşkür.

Admin arkadaşalar konuyu kilitleyebilir yada silebilirler.

Geri