@Kaan Elitok
XCR maşalarda bu ayar yok diye biliyorum ama yeni modelleri incelemedim eklemiş olabilirler.Forumda bu konuyu epicon maşa ile çok güzel anlatmış bir konu başlığı var aratırsanız bulabilirsiniz.Aşağıda vereceğim linkteki pdf dosyasında da aşağı sayfalara inerseniz axon maşa üzerinde bu değişim anlatılıyor .Link :
(link)
Kıssadan hisse anlatmamı isterseniz.mMaşanın yay olan bacağını açtığınız zaman maşanın bacağında bir pim ve biraz daha uç taraflarında delikler göreceksiniz.Şu an pim ortada ise (toplam 3 delik oluyor 80-100 ve 120 mm lere denk geliyor) 100 mm de çalışıyor demektir bu pimi söküp maşanın üst tarafına gelen deliğe takarsanız 120 mm ye ayarlamış oluyorsunuz.Son olarak tekrar yazıyorum xcr maşalarda bu ayar eski modellerde yoktu (2011 yılına kadar olanları söktüm taktım 2012 hiç sökmedim) olduğuna emin iseniz açın derim değilseniz bu maşalar her sök yapıldığında ömründen azalma yapıyor fazla açılıp kapanmaya müsait maşalar değil.keçeleri çabuk boşluk yapan maşalar.
Not:Şimdi bende sitesinde baktım 2012 modellerde söylediğiniz gibi 80-100-120 olarak ayar kısmı mevcut.Muhtemelen eski axon ve epicon maşaların borusunu xcr modellerine geçirmişlerdir ve değişim yukarıda anlattığım gibidir.Detaylı anlatım yapmamış sitesinde.farklı bir ayar olsaydı muhtemelen anlatımı olurdu.