Scudo Sports

suntour raidon x1 maşa hakkında

nurullah memiş

Daimi Üye
Tepki
117
İsim
Cafer inmik
Başlangıç
1950—51
Bisiklet
Cube
merhaba arkadaşlar şu maşayı almayı düşünüyorum modeli sanırım 2012 ama tam bulamadım nette nasıldır xcm v2den buna geçicem ağırlık önemli değil hassas ve esnek olsun yeter o yüzden uygun fiyatlı bunu buldum size de sormak istedim sağolun şimdiden arkadaşlar.

Scudo
arkadaşlar yardımcı olabilcek kimse yok mu?

arkadaşlar kimse yok mu?

ya bir tane insan yok mu bu maşayi kullanan ya da kullanmış olan ?

takip ediyorum ama kullanıcılar forumda değiller heralde :)

Dostum epicon x2 kullanan bir arkadaşım var bendim de deneme fırsatım oldu zaten x2 ile x1 arasında pek bir fark yok . Eğer almayı düşünüyorsan kesinlikle ideal bir maşadır. Hafif ve esnek, kullanırsan xcm ye maşa demessin. :) Ve de 100mm den 120,140 mm ye yükseltebilirsin tavsiye ederim kolay gelsin...

Pardon ben epicon x1 sandım raidon da güzel sanırım fakat bunun fiyatı hakkında bilgi verirsen daha detaylı yorum yazabilirim, epicon x1 e de bakmanı öneririm.

İlk yorum gitti sandım :)

@berkay onaylıı

sanırım yoklar valla hocam ama bilen birkaç insan çıkar elbelt :)

@nurullah memiş

http://www.sanalpazar.com/Yildiz-Bisikletten-Suntour-Raidon-X1-Havali-Masasiyah__isp11683973
link koymayı unutmuşum kusura bakmayın maşa bu.

@H.Efe Sönmez

hocam yorumum da linki var sanalpazar'dan 300 lira yazmış modeli filan tam yazmıyo komple siyah. epiconlar pahalı yani bütçe sıkıntısı olur epicon almaya kalkarsam.

(link)

(link) Linkteki Maşalara'da bakabilirsin.Adını yazdığın Maşa burada 340 civarı.

Zaten bu fiyat aralığında maşaların pek fark edeceğini sanmam dediğim gibi sontour epicon x1 veya x2 ye de bir bakmanızı öneririm beyaz rengi bisikletinize de yakışacaktır. Ama derseniz ben bunu alıcam ,alınabilir tabi fikir size kalmış yalnız her şeyden önce ürünü görmenizi ve öyle karar vermenizi öneririm

@can akıncılar

www.erdoganlarbisiklet.com/suntour-radion-air-sf12-rl-on-amortisor-100mm.html

şu maşa dimi hocam , bu da havalı dimi ağırlığı fazla geldi gözüme , siyah olanın modeli 2100 gram filandı sanki

@H.Efe Sönmez

anladım hocam , yani raidon ile epicon arasında çok büyük perfonmans farkı olmaz yani , epicon da güzel ama 100 lira fark var en az kararsız kaldım şimdi.

Geri