Suntour Axon Srl ve Rst Megaan Air-RL

Tepki
48
Bisiklet
Scott
Kron Xaos marka bisikletime maşa bakmak için girdiğim ilk bisikletçide Suntour Axon Srl ve Rst Megaan Air-RL modelleri ilgimi cekti. İkisininde bildiğim kadarıyla özellikleri aynı ve fiyatlarıda 350ytl. Rst görüntü olarak daha hoşuma gitsede tam bir karar veremedim. Siz olsanız hangisini alırdınız yada başka bir modele mi bakardınız? Fiyat olarak bir sınırlama getirirsek 400ytlden fazlasını veremem heralde. Bu fiyata önereceğiniz bir Rock Shox modelinin özellikleri daha az olacak sanırım internette yaptığım araştırmalarda bunu anladım.

Scudo

ergin

Forum Demirbaşı
Tepki
61
abi ben suntour axon srl kullanıyorum performans harika bende rst ile ikisi arasında kararsız kalmıstım ama amortisörümden memnun olsamda keske rst alsaydım diyorum rst yi tavsiye ederim

jamssea

Daimi Üye
Tepki
205
Merhabalar.Sanıyorum sitede bir süre problem yaşandı.Bu sorunun altında bir çok cevap vardı.Hepsi silinmiş.Sizden ricam sadece bu iki amortisörü karşılaştırmanız ve yorumlarınız buraya belirtmeniz.Eğer bu amortisörün kullanıcıları da bu soruyu okuyup cevaplayabilirlerse çok sevineceğim.Saygılarımla.