Scudo Sports

"Sucuk gibi olmak" teriminin yeniden öğrenilmesi :)

Oğuz Taş

Daimi Üye
Tepki
216
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bugün daha 15dk önce eve girdim:)
Antalya'da bisikletle bir turlayayım diye yola çıktım. Ama o turlama aldı Meltem'den Örnekkey'e kadar götürdü. (Yaklaşık 15km)
Sonra benim kara bahtımdan mıdır bilmem hafif ciselemeye başladı yağmur. İşte en önemli karar anı :7: Örnekköy'deki arkadaşıma mı gitsem yoksa nasıl olsa ben gidene kadar hızlanmaz yağmur deyip eve mi dönsem :)
Tabi biraz daha pedallayım biraz daha pedallayım mantığı seni o vahim sona götürüyormuş: "Sucuk gibi olmak" :)
Tabi bir kere sucuk gibi oldum mu, nasıl olsa donuma kadar ıslandım, eve gitsen nolcak diye iyice dolana dolana geldim eve :)
Nedense gidiş (yağmur çamur olmadan) 15km, geliş ise (yağmurlu çamurlu) 25km tuttu :)

Scudo
@Muzaffer Yılmaz

Aynen öyle, ilk başta tekerden sıçrayan sulardan korunucam diye uğraştım ama sonra, ya ben napıyorum kaptır git dedim ve gerçekten de çok zevk aldım :D

• Beğen
Tepkiler: Dizdar MERT
En zevkli kısmı ise gözün çamur gelince yanması ve batan giysiler ve tekerlerinden çamur damlayan bisikletle eve gelince annemin sinir krizi geçirmesi.. :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Taş
@Dizdar MERT

Valla benim öğrenci evi olunca pek kızanım yok :)
Benim tek kötü yanım eve gelmek pek istemiyorum çünkü biliyorum ki o bisikleti 5 kat taşımak zorunda kalıcam :D

Sağ sol yaparak giderken ön tekerin alttan alttan vurduğu su damlacıkları gibisi yok ya :D Hele ki çamurlu yollarda gidiyorsan vay haline :) Tanınmaz hale gelirsin :) Ayrıca Battı balık yan gider mantığını seviyorum :) Aynı şeyleri bende yaşadım inanılmaz güzel oluyor :) Yeter ki hasta olmayın da.. Gerisi sorun değil ;)

Burası soğuktan donuyor. :D

@Muzaffer Yılmaz

Bende gözlük yoktu ama kar maskem vardı gözler hariç her yer muhafaza altında :04:

@alper ozturk

Denemedim deneyememde :( Malum Antalya :)

@RAHMİ

Valla kendimi soğuktan koruyacak bütün önlemlerimi aldıktan sonra neden olmasın ;)
Tabi konaklamam sizden olmak şartıyla :)

@Muzaffer Yılmaz

Çamurda gözlük takmak mantıklı gelmiyor yoksa öbür türlü gözlüğün önü olduğu gibi çamur hiçbirşey göremezsiniz silecekli gözlük varmı bilmiyorum da yoksa da çıkarsınlar artık :D

Bende hiç karda denemedim ama çamurla karışık yağmurlu havada sürmek harika oluyor. Hatta şehir dışından şehir içine girince kırmızı ışıklarda "manyağa bak" der gibi bakışlara maruz kalmak paha biçilemez :D.

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Taş
Geri