samet kardeşim eskişehir ankara arasında hızlı tren var olmadı tanıdıklarında mı yok gelen giden üstelik eskişehir ankara yolu üzerinde decathlon magazası var bakma buradan kalitesiz dediklerine fiyat ve kalite bakımından gayet ugun sana 3 çeşit söylüyeyim birtanesi bildigimiz 1,5 litre veya 0,5 litre su şişesine kapak olarak takılıyor fiyatı 26 tl yanında 2 adet yedek kapak hediye 2. si rockrıder 1 litre su torbalı sırt çantası içine bir kaç alet edavat alacak biçimde onun fiyatı 29.90 tl 3.sü biraz dha kaliteli ve 2 litre su torbalı bir haylide malzeme alacak ebattda çok çeşitli ebatdada fermuarlı gözleri var geçen günlerde kampanya yapmışlar 74 tlden 54 tl indirmişler bu 54 tllik olan sırt çantasının aynısı av malzemesi satan dükkandada gördüm sadece sulugu 125 tl sırt çantasıyla beraber takım alırsan 250 tl olur dediler bende dalgamı geçiyorsunuz şakamı bu dedim inanmadım adam ciddileşti ne şakası kardeşim fiyat euro üzerinden geliyor bende öyle satıyorum dedi bende çıkmadan önce senin piyasadan haberin yok galiba bir dolaş da fiyat gör dedim adam türkiyede bu ürünler yok bulamazsın benden başka kimsede dedi bende aynısını sana yarı fiyata getireyim sende kazan bende kazanayım dedim git kardeşim beni yorma almıyacaksan beni oyalama dedi inanki 250 tl lik gösterdigi çanta decathlondaki çantanın yanında sönük kalır keşke vaktim olsaydıda sana yardımcı olsaydım ankaradan biraz uzagım arada sırada gidince mutlaka decathlona ugrarım