@MeLiSBuRCu
Ne yazık ki yorumunu aşırı holiganca buldum

Gerçek bir fenerbahçeli olarak ben her zaman galatasarayın avrupa başarılarıyla gurur duydum.Beşiktaşın Barcelonayı ezerek yenmesinden ayrı bir tad aldım..Fenerbahçenin 40 sene boyunca kendi sahasında yenilmemiş M.United'i yere sermesine sevindirik oldum...
Amma velakin siz ve sizin gibi ateşli takım taraftarları asla kendi tuttuğu takımın ve taraftarlarının eksilerini hiç görmezler...
*Fenerbahçe taraftarlarının küçük bir kısmı barlarda sokak aralarında bira içip stada küfür etmek için giriyorlar gözümle gördüm..
*Beşiktaş taraftarları ellerinde Esrar gezdirirken gördüm..Stadda maç seyrederken.İkram bile ettiler sağolsunlar

O kadar cana yakın insanlar...Beşiktaş çarşı Grubu katıksız psikopatlar...Galatasaraylı bir çucoğu linç ederlerken gördüm gözümle..Ama efendi çocuklar
Her takımında Holigan taraftarı vardır..Ama en holigan taraftar ne yazık ki beşiktaşda bunu gözümle gördüm...Tabi onlar otobüslerin camlarını kırma gibi dandik eylemler değilde daha yaratıcılar

Döner bıçağından kendine KATANA (kill bill vol.1-2) yapan ve karpuz gibi insanların omuzlarını/baldırlarını yaranları gördüm ki siz hiç yakından birisinin omzunda karpuzdan bir dilim alınmış gibi bir yara gördünüz mü?Hiç tavsiye etmem.Kendime 1 hafta gelemedim.Tabi bir dahada BJK maçına gitmedim arkadaşlarımla..Kafa dumanlı tabi

Bence yakından görmedikce o kadar kesin konuşmayınız efenim

Bu paragrafın başında dediğim gibi her takımın taraftarları arasında holiganlar mevcut ne yazık ki BJK de daha fazla var.
Galatasarayın UEFA ve SÜPER kupa alarak avrupada artık adımızı duyurması sadece Fenerin değil beşiktaşında işine yaradı...Ha kullanabildiler mi? Hayır
Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının tadı bu ülkede ne yazık ki hiçbir maçda yok..Elbette kaliteli maçlar çıkıyor ama bu derbi başka bir derbi
Kadro ve istenilen adamların rahatça alınabilmesi Fenerbahçeyi kötü bir takım yapıyorda olabilir sizin gözünüzde ama o çuvalla paralar ne yazık ki Klüpden çıkmıyor

Fenerbahçe taraftarı o yıldız futbolcuyu alıyor
Bknz=ÖRN:Roberto Carlos Fiyatı=satılan forma sayısı X forma fiyatı
Roberto Carlos Fiyatı=Bedava

Aziz Yıldırım çok iyi bir ticaret kafası var ve takımıda gittikçe büyütüyor..Ne yapalım parası var takımın istediği oyuncuyu alıyor
Yazınız aslında güzel ama nedir bu fenerbahçe düşmanlığı onu anlayamadım?Hadi Galatasarayda olur çünkü ezeli rakip olarak sadece Fenerbahçeyi görüyor

Ama bjk??
BJK kötü bir takım değil..Alt yapısı Türkiyenin en iyi takımı...Takım olarakda çok iyiler ama bana Ne bir galatasaray nede bir fenerbahçe tadı veriyor o ayrı...
(Sergen,Ertuğrul,Şifo Mehmetli zamanları hariç)
Ama beşiktaş taraftarlarının en sevmediğim özelliği kendi takımlarını övmekden daha çok Galatasarayı övüyorlar..Tabi galatasaray karşılarına çıkıncada ana avrat küfür ediyorlar o ayrı...Kafalar dumanlı
Arkadaşlar hepinizi çok seviyorum

Hangi takımlı olursanız olun hepiniz pedalcısınız ya dünyaya bakış açınız daha güzel.Bir holigana göre
Bu arada Tirübünlerde en az KÜFÜR ne yazık ki Fenerbahçe taraftarında..Onuda Aziz Yıldırım düzeltti ki onuda ayrıca kutluyorum..Bir uygulama gerçekleştirdi ve küfürü başlatanları stada almama kararı aldı..Bu kararından dolayı bu adama ayrı bir sempati duyuyorum o ayrı...