Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bisikletlerin Hot Wheels modelleri olsa, hatta Vuelta a España'yı kazanan bisikletin pembe edisyonu olsa, Tour de France'yi kazanan bisikletin sarı versiyonu olsa falan ne güzel olurdu. Bence fena da satmazdı. Yapay zekaya hoşuma giden bisikletler üzerinden birkaç örnek yaptırdım:

Gemini_Generated_Image_z2nfl4z2nfl4z2nf.png Gemini_Generated_Image_3aawj03aawj03aaw (1).pngGemini_Generated_Image_7gucu77gucu77guc.pngGemini_Generated_Image_ub3xcwub3xcwub3x.pngGemini_Generated_Image_rl5v9jrl5v9jrl5v.pngGemini_Generated_Image_nt2e31nt2e31nt2e.pngGemini_Generated_Image_guhvyuguhvyuguhv.png

Kendi bisikletlerimi yapmasaydım elbette olmazdı, incilerim dökülürdü:
Gemini_Generated_Image_u0z75su0z75su0z7.pngGemini_Generated_Image_8dk3sw8dk3sw8dk3.png
Bu sayede firmalar biz bisikletçilerden daha çok para tokatlanabilir, sahip olamadığımız pahalı bisikletlerin modellerine para veririz, koleksiyon işine girer sınırlı üretim pahalı versiyonlarını alırdık! Tam bir kapitalist oldum yaw!

Scudo
Bisikletlerin Hot Wheels modelleri olsa, hatta Vuelta a España'yı kazanan bisikletin pembe edisyonu olsa, Tour de France'yi kazanan bisikletin sarı versiyonu olsa falan ne güzel olurdu. Bence fena da satmazdı. Yapay zekaya hoşuma giden bisikletler üzerinden birkaç örnek yaptırdım:

331203 dosyayı görüntüle 331206 dosyayı görüntüle331208 dosyayı görüntüle331209 dosyayı görüntüle331210 dosyayı görüntüle331205 dosyayı görüntüle331204 dosyayı görüntüle

331211 dosyayı görüntüle331212 dosyayı görüntüle
Bu sayede firmalar biz bisikletçilerden daha çok para tokatlanabilir, sahip olamadığımız pahalı bisikletlerin modellerine para veririz, koleksiyon işine girer sınırlı üretim pahalı versiyonlarını alırdık! Tam bir kapitalist oldum yaw!
Muhteşemler bu arada

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Yıllar evvel No Country for Old Men filmini izlediğimde seri katilin silahını çok saçma bulmuştum yani basınçlı hava ile çalışan pençik tabancası ile bırak seri olmayı birini öldürmeyi bile nasıl becerebilir ki bir insan, diye düşünürken yıllar sonra bunun Türkiye'de trend olacağı hiç aklıma gelmezdi.

Türkiye'de olanları filmin senaristi duysa o bile "yok artık devenin nalı" der bence.

MV5BMjAxOTU1NzgyMl5BMl5BanBnXkFtZTYwNzM0MTM3._V1_.jpg

"Kadınlar evlenmeden verirse, erkekler tabii ki evlenmez. O işi nikahtan sonraya saklayacaksın ki erkek kadınla evlenmek zorunda kalsın"
...

Bunda yanlış olan nedir?
Erkek te kadın da doğru kişiyi arıyorum ayağına yataktan yatağı girmeyecek. Herkes haddini sınırını bilecek.

Bunda yanlış olan nedir?
Erkek te kadın da doğru kişiyi arıyorum ayağına yataktan yatağı girmeyecek. Herkes haddini sınırını bilecek.
Bunda yanlış olan şu; verilen şeyin kadının namusu olarak görülmesi. Bizim ülkemizde oğluna aşık beyinsiz anneler oğullarını 'kızları peşinden koşturacak benim oğlum', 'kaç kızın gözü yaşlı benim oğlumun arkasından', 'benim oğlumun pipisine kurban olsun o kızlar' bilmem ne şeklinde büyütüyor. Bu çocuklar kendi analarını, kız kardeşlerini düşünmezler sokaktaki kızları da kendilerine muhtaç, kendileri için var olan, namuslarını sadece kendisi için saklayan mallar olarak görürler, çok normal. 'Kızlığını' aldığı kadın sayısıyla övünürler. E buna mensubu olduğu din de muhalefet etmiyorsa sen ben kim oluyoruz da laf söyleyeceğiz ki.. Evet, herkes haddini bilmeli bence de.

Yaş bir ay sonra olacak 25 bırak evliliği 6 yıldır bir kız arkadaşım bile yok 30-35 ten önce evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum evlenirsem düğünmüş kınaymış cart curt bunları kesinlikle istemiyorum bunlara harcayacağım parayla eşimle kendime soulrider dan titanyum bir bisiklet yaptırırım.

(link)
sadece beyaz eşya parasına soulrider yaptırabilirsin. düğün , eşya falan iş çok farklı yerlere çıkıyor :)

Bunda yanlış olan şu; verilen şeyin kadının namusu olarak görülmesi. Bizim ülkemizde oğluna aşık beyinsiz anneler oğullarını 'kızları peşinden koşturacak benim oğlum', 'kaç kızın gözü yaşlı benim oğlumun arkasından', 'benim oğlumun pipisine kurban olsun o kızlar' bilmem ne şeklinde büyütüyor. Bu çocuklar kendi analarını, kız kardeşlerini düşünmezler sokaktaki kızları da kendilerine muhtaç, kendileri için var olan, namuslarını sadece kendisi için saklayan mallar olarak görürler, çok normal. 'Kızlığını' aldığı kadın sayısıyla övünürler. E buna mensubu olduğu din de muhalefet etmiyorsa sen ben kim oluyoruz da laf söyleyeceğiz ki.. Evet, herkes haddini bilmeli bence de.

Bu konuda hemfikiriz. Kadının namusu değil insanın namusu önemli. Herkes kendi namusundan sorumludur.

Mensubu olduğu din diyorsunuz da o dini yaşıyor mu yoksa sadece dilinde mi?
Bunu islam mı böyle yap diyor.

Hastaneye gidip tüm dünya hasta
Avm lere gidip dün dünya zengin
Farklı yerlere gidip dünyanın çivisi çıkmış diyebilir miyiz?
Konunun saptığına kanaat getiriyorum. Bu mesajımdan sonra cevap vermeyeceğim. Kendime ve inandığım, temizliğinden şüphe etmediğim dine saldırı olduğunu düşünmek istemiyorum.

Toplumun ahlakını bozan tüm tv programları yerel veya ücretli aynı zamanda Türklüğümüze de zarar veriyor. Bunu demek istemiştim. Saygılar

Bizim ülkemizde oğluna aşık beyinsiz anneler oğullarını 'kızları peşinden koşturacak benim oğlum', 'kaç kızın gözü yaşlı benim oğlumun arkasından', 'benim oğlumun pipisine kurban olsun o kızlar' bilmem ne şeklinde büyütüyor.
Böyle kadınlar, kendi evlilik merasimlerinde de "Seninle eYlendi, benimle evlendi!" mesajları paylaşıyorlar :)

(link)

boyle bir olusum varmis , haberdar olan yada uye olan kimse var mi ?

Cinsellik; yemek, içmek, aşık olmak gibi doğal bir insan güdüsüdür. İnsanın mahremi, uygun gördüğü kişilerle cinsellik yaşaması, kimseyi ilgilendiren bir şey değildir. Başkasının cinselliği hakkında sınır çizmeye çalışmak, toplumda bir norm oluşturmaya çalışmak haddine değil. Kimsenin haddine değil.

Ben bu görüşün neyden doğduğunu çok iyi biliyorum. "Bunlar erkeklerle özgürce takılırlarsa, sevişirlerse, ortalıkta sevişmemiz kız kalmaz. E ben de evlendiğim kadının "kullanılmış" (patriyarka, cinselliği işteş bir şey olarak görmüyor. Kadın, "kullanılan" "istifadelenilen", erkek "kullanan" "istifadelenen", gibi bir konumlama var) olmasını istemiyorum kardeşim?".

"Namus" kelimesi geçmiş. Onun da alt metni şu: "Kadınlara cinselliği (cinsellik derken, vajina-penis buluşması değil sadece, bir erkekle el ele tutuşmuş olmak bile "kullanılmak" olarak gören çok insan var), küçük yaşlarından itibaren, "kullanılmak", "aşağılanmak", "değersizleşmek" olarak empoze etmeliyiz ki, bundan uzak dursunlar. Bu uzak durma tavrına da "namus" diye bir isim verelim ve bunu yüceltelim. Böylece kadınların zihninde, cinsellik yaşamayı negatif bir olgu olarak yükleyeceğiz. Böylece "açılmamış paketler" ile evlenebileceğiz. Yuppi !

Son düzenleme:
  • Beğen

331203 dosyayı görüntüle 331206 dosyayı görüntüle331208 dosyayı görüntüle331209 dosyayı görüntüle331210 dosyayı görüntüle331205 dosyayı görüntüle331204 dosyayı görüntüle

331211 dosyayı görüntüle331212 dosyayı görüntüle
Çok güzeller ya. Ama durduk yere masraf çıkartmayalım. Zaten ülkemizde bisiklet yeterince masraflı bir hobi.
(link)

boyle bir olusum varmis , haberdar olan yada uye olan kimse var mi ?
Evet. Üye oldum. Bir mail gönderdiler. Kullanıyorum ama daha kimsecikler yok içerde. Uygulamanın felsefesi hoşuma gitti . Fakat henüz app yok galiba. Link üzerinden bağlanıyorsun.

• Beğen
Keşke borcum olmasaydı bugün dün veya bugün resti çekerdim..

Geri