Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Pek yakında , 3-5 yıla kadar, asgari ücretli çalışanlar milyoner olacak inşallah maşallah... İşte şahlanış işte ekonomiyi yemiş bitirmiş bir kabile lideri...%49 Luk zamla, o ülkenin ne kadar parlak bir geleceğe , ekonomiye , jeopolitik güce , vücut ve akıl geliştirmeye sahip olduğu gün gibi aşikar .. siz neyi tartışıyorsunuz ?

Scudo
Pek yakında , 3-5 yıla kadar, asgari ücretli çalışanlar milyoner olacak inşallah maşallah...

Demokrat Parti'nin iktidar olduğu yıllarda, başvekil Adnan Menderes'in "Her mahallede bir milyoner yaratma" hedefi vardı. Biraz gecikmeli de olsa bu hedefe ulaşıyor olmak çok kıymetli bence :)

Yeni yılda herkese sağlık, sıhhat ve bereket temenni ederim.

@Mehmet Altuğ Böyle yaza yaza küstürdün orijin'i. "Böyle gayrı dini, gayrı millilerin olduğu bir forumda durmam" dedi, çekti gitti... :(

• Hahaha
Tepkiler: makaram
Bu nedir arkadaş :koptum: :koptum: :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Kış ayındayız neden bu kadar sıcak olmak zorunda. Resmen 30 derece.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
- "Aya gideceğiz" demedim, "yaya gideceğiz" dedim

MTV'de %60 artış olmuş. Muhtemelen bu da yetmeyecek ve geçen sene olduğu gibi MTV'yi 2 defa tahsil edecekler. Burada ara ara gırgırını yaptığımız "Motorsuz Taşıtlar Vergisi" benzeri bir uygulama ile bisiklet, elektrikli bisiklet ve scooter'lara da yıllık vergi gelecek.

2024'te hepimizi yaya bırakmaya kararlılar :)

Ne papatyaların dili varıyor seviyor demeye, ne de benim cesaretim var son yaprağı çekmeye.

1704318495398.png

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Aylardan Ocak, ve forumun "kış pasifliği" iyice kendini göstermeye başladı... 2 aylık bir ölü toprağı dönem var şimdi önümüzde.

Neymiş efendim üretim raporları saat 8 de hazır olmalıymış.
sn. genel müdürüm ben o saatte işe geliyorum?
Daha erken gelip hazır edecekmişim.
Tamam geleyim. "5 te geldim hazırlıyorum, ne mi olacak, sabah ki toplantıdan sonra bakacak yani 11 den sonra"
Bir süre daha, El alemin işinde rezillik çekmeye devam edeceğiz
Herkese günaydın, iyi günler dilerim.

O kadar iyi anlıyorum ki sizi, anlıyor olmak ta çok üzüyor beni!
Tamam geleyim. "5 te geldim hazırlıyorum, ne mi olacak, sabah ki toplantıdan sonra bakacak yani 11 den sonra"

• Üzgün
Tepkiler: RmzBurak
Şekırsız güne başlamak sade oluyor...

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin

Şu an toplantıdayız ve toplantıdan sonra bakacakmış bey efendi. :aglyrmngaa: :aglyrmngaa: :aglyrmngaa:

• Üzgün
Tepkiler: Kerem Atalar
Geri