Scudo Sports

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

Scudo

Tam olarak bunu izliyorum ve yok böyle bir şey :D
Serkan abi bu arka tekeri değiştirdiğinde nasıl direk devam ediyor bunlar ? Bend tak çıkar yapınca biraz ince ayar yapmam gerekiyor sağa yada sola kayıyor sanki tam oturmuyor ? :D

@yavuzkosar o mekanikerin o tekeri nasıl çıkarıp taktığını, el hareketlerini görsen, tekere nasıl ustalıklı hamlelerle vurduğunu, o kadar kısa süre içinde hem takıp hem test ettiğini görsen zaten dersin ki “biz hayatımızda bugüne dek teker değiştirmemişiz :D

Hatta videoda aynı F1 yarışlarındaki pitstop gibi spiker de saniyeleri sayıyor 16-17 diye ve sonra da izleyicilere bilgi veriyor: Oldukça uzun bir teker değişim süresi, genelde 13-14 saniye sürerdi! :eek:

@yavuzkosar o mekanikerin o tekeri nasıl çıkarıp taktığını, el hareketlerini görsen, tekere nasıl ustalıklı hamlelerle vurduğunu, o kadar kısa süre içinde hem takıp hem test ettiğini görsen zaten dersin ki “biz hayatımızda bugüne dek teker değiştirmemişiz :D

Hatta videoda aynı F1 yarışlarındaki pitstop gibi spiker de saniyeleri sayıyor 16-17 diye ve sonra da izleyicilere bilgi veriyor: Oldukça uzun bir teker değişim süresi, genelde 13-14 saniye sürerdi! :eek:
Doğru adamın işi bu sonuçta biz hayatımızda toplasak ne kadar teker değiştiriyoruz ki :)

Avrupa’da bir yarış var kar üzerinde başlayıp vadide bitiyor alarma müziği ile başlıyor hatta yarışı bilmiyorum ama onu izledim 😀

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar ufak bir tanıtım videosu çektim, eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

(link)

Geri