Scudo Sports

Street için uygun mu ?

Onur Sahin

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bende KRON XC 250 var.Atlamayı zıplamayı baya seviyorum ancak korkuyorum.Geçen gün bisikletin kadro kulağı kırıldı.Bunny Hop yapıcam ama kadro gider diye korkuyorum 400 TL mevcuttu ancak kron xc 250 alabildim.Ben bu bisikletle street yapabilir miyim ?
Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar

Scudo
foruma hoşgeldin,xc 250 street için uygun değil.benim alanım olmadığı için birşey söylemem,ama bana kalırsa uygun değil.kadro okadar sağlam değil,ve street için üretilmiş kadro değil.bugün kadro kulağı yarın kadro :) :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Sahin
@Onur Kahraman

Bütçem buna yetti bir kaç değişiklik ile uygun hale getiremez miyim acaba ?

Değişiklik İle Getirebilirsin Ama Yapman Gerekn İlk Değişiklik Kadro Olacaktır.
Altında ki Belki MTB Tarzı Olarak Üretilmiş , Fakat XCO Şartlarına Bile Dayanamıyacak Bir Kadro Olabilir.
Bu Kadro İle Bence Atlayıp Zıplama.
Biraz Para Biriktir.Sonra Kadronu Sat , En Azından Bi x11 ya da Crazy Hop Kadrosu Al. Olmadı Bouncer.
Yoksa Hazır Elinde ki Kadrodan da Olursun.

• Beğen
Tepkiler: Onur Sahin
@Emirhan Atasöz
Kadrolar ve Fiyatları yaklaşık olarak ne kadardır ?Birde Vites Sistemini söktürüp aynakoldaki dişliyi 32 liğe arkadaki dişliyi 18 liğe aldırsam ve kullansam zincir atma problemi olur mu ?

Bouncer = 200
Crazy Hop = 350
x11'i Bilmiyorum.
Bence Direk SingleSpeed'e Geçme.
Önü Tek Yaprak'a Düşürüp Bir BushGuard Takarsan İyi Olur.
Ama Arkada En Azından Bi 8'li Ruble Olsun.

@Emirhan Atasöz

Tek yaprak olsa bile bushguard pahalıysa şu merhalede taktıramam =)

Biz Arkadaşa 2.El Temiz Bi bushGuard'ı 25 TL'ye Aldık. BushGuard Zaten Zincir Koruyucu Diyebiliriz. Hem Görüntü Güzelleşiyor. Hemde O Zincirin Dışarı Düşmesine Engel Oluyor.

@Onur Sahin

Single speed aparatı olmadan sabit vites yapma pişman olursun atlama yapar özellikle yokuşlarda ve hareket sırasında ben denedim ordan biliyorum :in:

@gamebit ya sadece attırıcı yı sokturcem kalan hersey sabit kalıcak.

@Onur Sahin

Dediğini anladım attırıcıyı söküp zinciri kısaltıcaksın galiba bende öyle yaptım ama tutmadı :D zincir aşağı atıyor ama ben şimdi bir arka aktarıcı takıp zinciri gergin tutmaya çalışıcam belki olur öyle düşünüyorum.

@Emirhan Atasöz

x11 kesş değil ama fiyat 250 350 dolar arası bişey olucakmış crazy hop tan da bouncer den de sağlam

@trial_kutas

350$ çok olmuş ya.İnş. Dediğin Gibi Sağlam Olur. Malum Gçen Yılki Modeller .s
Ama Tasarımı Gerçekten Mükemmel Olmuş.

hoşgeldiniz. bisikletinizin başta kadro olarak uygun olmadığı kanaatindeyim. ufak masraflarla Biraz uyumlu hale getirirsiniz bu sizin zararınıza olur. illa hareket çalışacaksanız ya tam uyumlu hale getirin ya da hiç masraf yapmayın.

@FURKAN YAVUZ

hareket yapabilmesi için en başta kadrosunu değiştirmesi lazım çok haklısın :D:D

Uygun fiyata 2. el kadrolar bulabilirsin kron kadroyuda satarsın.

ya bende bu işi yapmak istiyorumda :)
kadromu alayım yoksa yeni bisikletmi alayım?

Geri