Scudo Sports

street için kalın lastik istiyor arkadaşım , ne önerirsiniz

S. Burak Cebeci

Forum Demirbaşı
Tepki
160
Bisiklet
Sedona
street&dj e başlamak istior
kalın lastik istior ne satın alsın sizce hesaplı bişey olmalı ama!!!

Scudo
@sinto

cst 2,35 in fiyatı ne kdar bilgin varmı? :)

çifti 30liraydı ben aldığımda...

teşekkürler arkadaşlar karar verdi arkadaşım cst 2,35 alacak sagolun

ama sölemedi deme cst 2.35 lastiklerin tekinin ağırlıkları 1350-1400gr civarı ciddi ağırlar yani...;)

• Beğen
Tepkiler: S. Burak Cebeci
bunu bilmiyodum baya ağırlarmış

agırlıgı konusunda haklısınız ama goruntu muhtesem oluyo (sahsen kendim kullanıyorum )(eski pusku bisikletimi bile hos gosteriyo bana)

cst'nin dediğiniz modeli street için uygun değil...

cst 2.35 kulanıyorum,teki 15 ytl.evet baya ağırlar ama tekinin 1500 gr olduğunu hiç sanmıyorum,400-500 gr civarı tahminimce.ağırlığından dolayı tavsiye etmiyorum,onun haricinde hiç bir problemi yok;)

400-500 gr...
Şaka mı bu?:eek: :eek:

45€ luk mühendislik harikası Big Betty'ler 890 gram...2.40 eninde...FR lastiği...
50$ lık Panaracer Fire FR'ler 1250 gr...2.40 eninde yine çok önemli bir Fr lastiği...

Hangi 400-500 gr dan bahsediyoruz ki...Zaten XC de 400 GRmuhteşem bir ağırlık ne street i...:D:D:D

Burası bir bilgi kaynağı olarakta kullanılıyor...Dolayısıyla cevap yazarken dkkat etmek daha güzel olacaktır...;)

15 ytl'lik CST ler(2.35 olan); Diş yapısı nedeniyle s-Street sürüşe uyumlu değildir...
tanesi 25 $ olan 2.40 CST Cheyenne nispeten diş yapısının sık ve kısa olması nedeniyle asfalt yolu daha iyi tutar...Dolayısıyla street e daha uyumludur...

İyi günler:)

• Beğen
Tepkiler: S. Burak Cebeci
pardonlar,hafızamda rakamlarda bi karışıklık oldu:),düzelttiğin için sağol alican abi.kısaca cst 2.35 leri taktığınızda bisiklet olduğundan biraz daha ağırlaşıyo,hissedilcek derecede:)

Geri