Scudo Sports

street çiler içeri

@Freeride deniz

siteye hoşgeldin...kendini uygun bölümde tanıtırsan iyi olur...

birde konuştuğun gibi türkçe yazsan daha çok kişi tarafından anlaşılabileceğini düşünüyorum...

zplayalıorm şeklinde yazıp,harfleri yutacağınıza;zıplayabiliyorum yazın ki kendinizi daha iyi ifade edin..güzel Türkçemizi de katletmeyin

düzenleme:imla

Scudo
2009 voltage cok guzel yapmıslar ben bayıldım yazıları ısıga gore mavı yada yesıl oluyo karanlıkta mavı ısıda yesıl fılan oluyo ayna kol fılan beyaz mukkemmel olmus gercektende

• Beğen
Tepkiler: isakcan
@sayısal

en uygun derken fiyat olarak mı yoksa dj-street yapmak için en uygun bisikleti mi soruyosun? fiyat için bilemem ama kullanım açısından chase derim açıları, malzeme kalitesi ve işçiliği mükemmel...

@MoTchLeSs

o eski x 11 deydi yeniside çok hantal cem lüften konuşların tarihine bakarak yorum yap

arkadaşlar bu scott voltage o kadar kötü bir bisiklet mı ya herkez laf atıyo bence street yapan herkez kesin scott voltage kullanmıstır ben de voltage 2009 yz35 kullanıyorun ve cok memnunum bence scott voltage sedonayı çok rahat yer :D

bendede voltage 0.3 var ve hiç bir sorun yaşamadım voltage kullanan bir çok arkadaşım var ve onlarda hiç bir sorun yaşamadı açıları kötü olabilir ancak bu kadar eleştirmeyi gerektirmez

Geri