I isamorgil Daimi Üye Kayıt 13 Mart 2014 Mesaj 381 Tepki 595 Şehir istanbul İsim isa morgil Başlangıç 2014—15 Bisiklet KTM Bisiklet türü Yol bisikleti 19 Temmuz 2014 #1 merhaba arkadaşlar konu başlığında da yazdığım üzere (link) sitesinden alışveriş yapan var mı aranızda? ürün gönderiyorlar mı gönderim süresi nedir v.s. konu hakkında bilgisi olan az biraz bizi aydınlatsın. Teşekkürler.
merhaba arkadaşlar konu başlığında da yazdığım üzere (link) sitesinden alışveriş yapan var mı aranızda? ürün gönderiyorlar mı gönderim süresi nedir v.s. konu hakkında bilgisi olan az biraz bizi aydınlatsın. Teşekkürler.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 19 Temmuz 2014 #2 Birçok kez alışveriş yaptım. Ortalama 7-10 gün içerisinde elime geçiyor siparişler..
I isamorgil Daimi Üye Kayıt 13 Mart 2014 Mesaj 381 Tepki 595 Şehir istanbul İsim isa morgil Başlangıç 2014—15 Bisiklet KTM Bisiklet türü Yol bisikleti 19 Temmuz 2014 #3 Teşekkür ederim. Sitede güzel fiyatlar var ilk alışverişimizi yapalım bakalım bana ne zaman gelecek. bayrama kadar gelse güzel olurdu
Teşekkür ederim. Sitede güzel fiyatlar var ilk alışverişimizi yapalım bakalım bana ne zaman gelecek. bayrama kadar gelse güzel olurdu