Scudo Sports

Standart pedallarda ayakkabı seçimi

Scudo
adidas F5 pedalı süper kavrıyo bence kayma 0

Sanırım genel anlamda skate ayakkabıları oldukça verimli olacaktır. Bileklerde pad destekli olmaları da bir avantaj.

normalde spd için tasarlanmış ayakkabılarda çok iyi oluyor, tabanın sertliği çok fark yaratıyor. kallerin takıldığı yerdeki destek kısmını sökmeden öyle bir ayakkabı kullanbilirsin, shimanonun bir modeli var, günlük hayattada kullanabileceğin gibi, ancak yürümek çok rahat değil, birkaç kilometre yürümeye kalkarsan rahatsız olabilirsin.

adidas adipre adından david beckham ayakkabasını kulanıyorum altı sılıkonlu ve kaymıyor bıde hafıf olduğundan uzun mesefade hiç yormuyor...tavsiye ederim.!:)

@nero

ben adidas hastasıyım superstar la denedım ama baya yoruyor uzun mesefade...!

https://www.hazerspor.com/images/20070924140535-a_nittaku_avanti.jpg
Şu anda kullanmakta olduğum masa tenisi ayakkabım.
Zam gelmiş,2-3 ay önce 65 idi, fiyatı 75 lira.
Altı kauçuk ve taraklı ve çok hafif. Bileği kavramıyor yani alçak bir ayakkabı.
Seri bilek hareketeri için ideal.
Bisikleti alıp denediğimde yazarım tekrar.
Ben uygun olacağını düşünüyorum.
Sizce?

scott classic kullanıyorum çok da rahat ve darbe emişi dehşet! :D..

@encralis

Bende ilköğretimde masa tenisi ile ilgileniyordum ,Bu ayakkabıya benzer bir ayakkabı vermişti hocam bana gerçekten acaip rahat, nerede satılıyor acaba?

krampon tarzı ayakkabılar altlarındaki dişleri sayesinde daha iyi tutş sağlıyorlar spor ayakkabısı olduğu içinde rahatlar

nike ın ronaldinho için yaptığı r 10 halı saha modelini kulanıyorum çok memnunu şehir içind de kulanıyorum:D

• Beğen
Tepkiler: otec
süperstar altı düz ama içleri oyuk pedalı kavrıyor.bende 2 süperstar var birisi uzun sürüşler için daha yeni:D diğeri kısa yerler için 2 yıllık:D şimdi benim kuzen hediye getirdi new york'tan orada ucuz adidas-nikeler adidas modeli unuttum gri altları turuncu sivri uçları var.zaten bisiklet ayakkabısı.sedonam gelsin artık gezicem dağ tepe:D

(link)

Bende bu linkteki Reebok modelini kullanıyorum.Çok rahat ve hafif bir ayakkabı.
Altındaki yumuşak ve ince dişler ile hem pedalı kavrıyor,hemde arazide çok iyi bir performans sergiliyor.Yumuşak ve esnek bir tabanı var,ilk giydiğiniz anda farklı bir his veriyor.AgresifXc yapan arkadaşlara kesinlikler tavsiye ederim.
Üstelik bez olduğu için terleme problemi de yok.En önemliside ucuz ve dayanıkli bir ayakkabı.Ben çamura battığım bir günün ertesinde çamaşır makinasında yıkadım ve yepyeniymiş gibi kullanıyorum hala.Ben sadece rengini sevmiyorum,siyah formalarımla pek uyumlu değiller:(

@encralis
Bisiklet için çok yanlış bir seçim.
Sakın bu ayakkabıyı kullanmayın bisiklette.
Alt tarafı kauçuk ve yumuşak olduğu için tabanınızda neredeyse pedalın izi çıkıyor.
Hatamızı telafi edelim.
Önceki mesajımı okuyup da bu ayakkabıdan alanlar haklarını helal etsinler artık

• Beğen
Tepkiler: herbie53
walla arkadaslar ben dagcı ayakkabısı gibi geniş tabanlı bi ayakkabı kullanıyorum altı cok fazla tırtıklı oldugu içinde hiç kaymıyor fena deil ama artık eskidi yeni bi ayakkabı almam lazım ince zarif bişiler dusunuyorum bakalım şimdilik beklemede ama ....

bence pedala göre ayakkabı aramaktansa, ayakkabıya göre pedal alalım, üzeri lastikli kaydırmayan pedallar var, her ayakkabı ile her zaman kullanabileceğiniz, çokta pahalı değil üstelik (15YTL civarı), benim citybikeda var, müttiş memnunum:)

@nero

Benimde süperstarım var ama hiç rahat edemiyorum :(

@teampasha

Ben dediğiniz 15 ytllik pedallardan aldım aliminyum ve pedal geniş ve ayağa tam oturuyo herkese tavsiye ederim :)

dün bir spor mağzasında solomon'un yürüyüş ayakkabısını gördüm tabanı kumaşı harika birşeydi.tüy gibi de hafif.ama numara sıkıntısı var olmadı ayağıma..modelinin ismini almayı unuttum ama başka yere bakıcam.hesaplı solomon satan yerler varmıdır acaba.

Geri