Scudo Sports

sram x-7 set 250 lira ??

Tepki
5
bir arkadaşım yurt dışından getire bilecegini soyledi hangısını secmemi onerırsınız ? fiyatlar uygun mudur ?

hepsi arka ön artırıcılar , vites kollarıyla ve kablolarıyla

sram x-7 250 tl. 3*9 uyumlu 698 gram

sram x-5 200 tl. 3*9 uyumlu 778 gram

sram x-4 150 tl. 3*8 uyumlu. 763 gram

Scudo
x-7 Alın almışken :)

fıyat bence uygun daha gecen ebayda xy arka vıtese bakıyordum da sadece o 100 lıraydı yanlıs hatırlamıyorsam

Fiyat yurtdışı için normal.Yine de Sram X7 vs shimano karşılaştırmalarını inceleyin.Mekaniklerin çalışmalarını karşılaştırın.Donanımın üstadı campagnolo dur.Sonra Shimano ardından Sram.Shimano ile sram'ın ürünleri karşılaştırılır. alivo vs x5...deore vs x7 ....x9/x0/xx...
Biri yeni bir ürün çıkardı diye diğeri onun muadilini üretmez.Her üretici her sınıfta parça üretir.Biz buna orta,üst ve special de diyebiliriz.Bunları karşılaştırıp kesin bir sonuca varan bir yer görmedim.Tavsiyem ürünlerin çalışma videolarını izlemeniz.örneğin:

Derya Keçeci; çalışma sitilini içeren videoyu izledim; ancak anlamamız gereken nedir? Baktığımızda Shimano daha sarsılarak çalışırken, SRAM'da titreme ve sarsılma oranı daha az ve varsa da çok hafif...

Doğru anlamışsınız.Videoda gösterilmeye çalışılan konu bu.% 100 doğru mu bilemeyiz.Ben shimano ile sram'ın üst seviye komponentlerinde ciddi farklar olduğunu sanmıyorum.Özellikle sram'ın X7 ve üstü,shimanonun da deore ve üstü komponentlerinden bahsediyorum.Ancak bazı kaynaklarda,özellikle aktarıcı ve vites uyumunun,shimanodan daha başarılı olduğu,buna karşın shimano'nun daha sessiz çalıştığı....Yazıyor da yazıyor.Bireysel düşünce biter mi? Her zaman söylüyorum."Sram'la Shimano arasında kalmak" doğru değil.Sram red'e kim itiraz edebilir,ya da shimano ultegra'ya? Değil mi.Shimano bisiklette marka da,sram kavanoz markası mı?Son söz.Haftada bir bisiklet binene altus da yeter acera da ,bisikleti bizim gibi hayatının bir parçası haline getirene ise ne "Red" yeter ne "Dura ace" Bu yolda herkesin varacağı tek istasyon vardır.O da "Campagnolo"

Geri