Scudo Sports

sram red mi dura ace mi

hangisi

• sram red

• shimano dura ace

• Campagnolo Super Record....

• Toplam katılım
    82
Çok bilimsel ve teknik bir açıklama ile bizi aydınlattınız, tecrübeleriniz ve bilgi birikiminizle bize nur yağdırdınız çok teşekür ederiz. Artık bu anlamlı ve manalı mesajınızdan sonra başka şeyler yazıp bizi bilgi ve mantık sarhoşu yapmayın lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Scudo
@Mustafa İçdağ

Mustafa abi bu aynakol 2010 da 7900 serisi içinde de limitli sayıda satışa sunulmuş, hatta bu yıl Almanya'ya 800 adet gönderilmiş.
(link)

@Mustafa İçdağ

Bu malzemenin alu+karbon bileşim olduğunu bilmiyordum ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla basit bir giydirmenin ötesinde gibi geliyor bana. Üretici bu modelin 22gr daha hafif ve daha esnemez olduğunu söylemiş.

Shimano limitli sayıda ürettiği bu modelle birazcık müşteri nabzını yokluyor gibi. Karbon üretim için gerekli yatırımları yapmaları kaçınılmaz zaten ama ne zaman olacak bakalım..

• Beğen
Tepkiler: asirtioglu
@Aytaç Biber

:D o yarıscılar reklamını yapmasa camp yi bulabılırmıydınız?

arkadaşlar konu çok iyi gidiyor dura ace zaten öldü :D sram red de süper record da 11 şimdi sze soruyorum tek bir cevaptta hangisi daha iyi neden?
11(10 da olabilir)x2 mi daha iyidir x3 mü?
ruble sayısı kaç olmalıdır?

@emircan Başbuğ06

Dura ace Kİm öldürdü ? :D iki dakikada öldürdünüz Dura ace ölmez hemen. Nerden bu kanıya vardınız anlamıyorum.
Dünyanın en saygın en hızlı en kaliteli donanımlarından sadece birisi konuyu açmanızı istiyorum ...:eek:

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
anladım herkes super record diyor zaten çoğu yarışçılarda bunu kullanıyormuş peki set olarak nerelerden alınabilir super record ebaydan falan olur mu hiç satan türk mağazası yok bi yabancı sayfada record set gördüm super record yoktu ama :S

ebayd an buldum fakat fiyatı çok ucuz geldi acaba ikinci el miki?(link)

Geri