Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sr Santour Xcl ???

hcyoldas

Daimi Üye
Tepki
130
(link)

Bu linke girdiğimde Santour XCL modelini bulamıyorum.Acaba benim aldığım XCL modeli kafadan atma bi model olabilirmi.?Yoksa sitede mi yer vermemişlerdir karar veremedim.XCL kullanan veya bilgisi olanlar yardım cı olursanız sevinirim.

Scudo
@hcyoldas

imkanınız varsa maşanın bir resmini koyarsanız daha çok şey söylenebilir..

@alpinist

Elimde çekilmiş resim yok fakat en kısa zamanda bir resim çekip koyacağım.

Suntour maşanın XCM ve XCR modelleri var ama sizin söylediğiniz XCL modelini hiç duymadım.

@sonmez
Walla bu cevaplar beni iyice şüpheye düşürmeye başladı.Yoksa birisi sadece Santour amblemi basıp yeni bi maşa mı ürettdi anlayamadım.

@burnout_54

Daha 2 gün oldu.XCM nin üst modeli olduğunu söylemeişlerdi alırken.XCM ile aynı sadece biraz daha büyük.Kilitleme ve sert/yumuşak ayarı var.Sr Santour da yazıyo ama sitede yok.

bence xcm xc-medium xcl de xc-large anlamındadır nsıl xcr xc-race anlamına geliyor ise...

@chaari

Bizde aynı kanaate vardık.Fakat sitede resimini bırakın arama moturunda bile böle bi ürün yok diyor.Onu anlayamadım.

Ben XCM kullanıyorum.XCL yi hiç görmedim ama aynı olacağını sanmam,ağırlıklarında bi farklılık olabilir.XCL kaç gr?(benimki 2500)

aklıma geldiydi fakat taa foruma taşıyınca o kadar da yanılmış olamazlar diye düşündüm.. fotoğrafı olsa idi hemen bilecektik bak .. :D

• Beğen
Tepkiler: hcyoldas
Geri