mehmetklyr
Üye
- Tepki
- 5
Arkadaşlar merhaba.... Bisiklet seçimi bölümünde elimdeki bütçeye göre bisiklet önerilerinizi dinledim kısaca ve sonuç biraz daha bekleyip daha ii bişe alana kadar elimdei bisanla idare etmem yönünde.... Sanırım ölede yapıcam... Ancak benim elimdekiyle idare edebilmem için bu bisiklete idare edecek seviyede fren ve vites sistemi ekletmem gerekiyor... Yenilemek daha doğrusu... Bu ikisi en makul seviyede kaça patlar bana.... Frenler tutsun vites değişsin yeter.... Ön ve arka vites attırıcılarım sağlam... Teller ve kollar değişcek o kadar... Frenler kolundan papucuna kadar full değişcek....
Birde boyasında bazı aşınmalar var... Kendi çapımda sprey bi boyayla boyasam olurmu... İdare etmesi açısından... veya başka bir şekildemi boyamalıyım.. yetenekliyimdir el işlerinde... siz bana boyayı söleyin yeter... Ben yapabilirim yani... Aptalca gözükmesin yeter....
Şimdiden teşekkürler... Başınızı ağrıttıysam affedin....
Birde boyasında bazı aşınmalar var... Kendi çapımda sprey bi boyayla boyasam olurmu... İdare etmesi açısından... veya başka bir şekildemi boyamalıyım.. yetenekliyimdir el işlerinde... siz bana boyayı söleyin yeter... Ben yapabilirim yani... Aptalca gözükmesin yeter....
Şimdiden teşekkürler... Başınızı ağrıttıysam affedin....