Scudo Sports

Sporculara Bedava Malzeme 2

Bora TİRKİ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.865
Bisiklet
Specialized
http://img150.imageshack.us/img150/727/dsc05430hz7.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/2060/dsc05431nm0.jpg

Merhaba

Türkiye'de ilk dağ bisikleti (1997 Alanya) organizasyonundan beri aktif olarak yarışıyorum.

Ülkemizdeki sporcuların ne kadar zor şartlar altında malzeme almaya çalışıp yarışlara geldiğini veya gelmek istediğini biliyorum.

Amacım ; yarışlara katılan imkanı olmayan genç sporculara destek vermek.

Bu branşta daha nice genç sporcuların yetişmesi dileğiyle.

Yukarıdaki Shimano Ön vitesi ihtiyacı olan sporcuya vereceğim.

Teknik detayları :

Kadro kelepçe ölçüsü ; 28,6 Üstten çekme

Scudo
bora abi gibi bi ka kişi daha olsa varya ülkemizden ne bisikletçiler çıkar harikasın bora abi

bora abi daha tanışmadım tanışmam da zor şehirler farklı ama çok iyi biliyorum ki çok iyi bir kişisin inş durumu iyi briine gider. tekrar vurgulamk istiyorum böle bsiikletçi türkiyede çok çok az

Attırıcının üstündeki yeşil parça ne işe yarıyor acaba??

@hdenizk

Aktarıcının tam olarak kapanmasını önlemek amacıyla takılır. Yeni ürünlerde takılı olarak gelir.

helal olsun bora abi senin gibiler zor bulunur valla alkışşşşşşşşş

Örnek davranışınızdan dolayı size minnettarız:)..

bora abi senin gibisi binde bir gelir bisikletin bir spor sporunda paylaşmak takım oyunu olduğunu bilen birisin seni taktir ediyorum abi ve bisiklet sporunun gelişmesi için atılan adımlarda 2-0 öndesin tebrikler

Bunu bir SPORCULARA YARDIM KAMPANYASI na çevirmeyi düşünüyorum.

Sizde bir katkı sağlamak isterseniz bana özelden msj atın.

meraba bora abi benim ismim cebrail bizim bi al komsumuzun yeni topladığı bir bisiklet var markası FIELD ve tam olarak disk frenlerinin rotorları ver artırıcısı kalmıştı bu durumda ne dersin

bora a bi benim ihitiyacım var bisklet topluyyorum verirsen çok sevinirim böle bisikletçiler olduğu sürece bu spor dimdik ayata kalır

Gerçekten örnek olmalı
kullanıcak sporcu kim olacak bilmiyorum ama
ben almış kadar sevindim
teşekkürler

senin gibi sporcular oldukça bu spor hep dimdik ayakta kalır bora abi .Birde eyer aktarıcıyı vermediysen bana verebilirmsin abi

Örnek davranışınızdan dolayı size minnettarız =)

abi bu şekilde millete vatana hizmet etmenin devamını diliyorum saygılarımla:))
İYİKİ VARSIN...

Geri