Scudo Sports

Spoke Protecter Discs ( Plastik Koruyucu Disk)

djayo

Forum Demirbaşı
Tepki
385
Arkadaşlar merhaba. Dün sürüş sırasında arka ruble ile jant arasına takılı lanet plastik parça durup dururken parçalandı. Allahtan sıkışmadı jant arasına. Bu parça hepinizin bildiği gibi zincirin en son dişli ile jant arasına sıkışmasını önleyen bir parça. Bisikletim "Hard Rock Pro Disk". Bu parça madem bu kadar önemli bir işi yapıyor neden doğru dürüst sağlam malzemeden üretmiyorlar. Kağıt gibi parçaları takıyorlar oraya.

Şimdi bu parçayı nereden bulabilirim. Bir kaç firmaya sordum ellerinde yok. Bir tane aldım o küçük geldi olmadı.
Vites ayarları düzgün sorun yok. Ama ne olur ne olmaz diye takmam gerekiyor mu ? Bu parçayı kaliteli bir şekilde amacına uygun üreten markalar var mı ?

saygılar sevgiler :)

Scudo
ben hiç kullanmadım. arkadaşın bisikletinin üstünde geldi rubleyi değiştirdik olmadı biz de çıkardık o da kullanmıyor bence çok gerekli değil.

Tamamen gereksiz birşey bence... Ki zaten düzgün vites kombinasyonu kullanıldığında zincir pekte atmaz.:eek: Size tavsiyem rubleyi söküp o parçayı tamamen aradan çıkarmanıdır.
İyi forumlar.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Evet düzgün ayarlanmış vitesle sorun kalmayacaktır anlaşılan. :)

Geri