Scudo Sports

Specialized Tarmac SL 2

@Bülent ÖZER

Bülent Bey çok teşekkür ederim.Bu bisiklette sizin de payınız azımsanamayacak derecede biliyorsunuz.Evet biraz yoruldum ama dediğiniz gibi sanırım değdi buna....Çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Scudo
@Barış TURAN

Eyvallah kardeşim eksik olma.Barış hiç de az olmayan rakamlara patladı desem yalan olmaz :)

hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileklerimle pol pedallı günler:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Nihat GÖRAL
@JACK KRAUSER

Teşekkür ederim Jack Bey, hep birlikte bol pedallamalar...

Çok çok güzel bisiklet. Güle güle kullanın.

Soracağım 1-2 şey var. Öncelikle gidon. Çok iyi bir tercih. Umarım "çakma" olanlardan almamışsınızdır. Yakışmaz böyle bir bisiklete çünkü.

Sanırım en zayıf halka jant seti bisiklette. Upgrade düşünüyor musunuz ilerde?

Tekrar, güle güle kullanın. Tarmac kullanıcısı olarak çok beğendim bisikleti.

• Beğen
Tepkiler: Ali Nihat GÖRAL
@Gökhan Toros

Çok teşekkür ederim Gökhan kardeşim eksik olma.Gidon çakma değil.Tabii ki senin de dediğin gibi çakma bir fsa plasma çok kötü dururdu bu bisiklette.Evet jant konusunda da haklısın en zayıf halka maalesef jant seti.İleride tabii ki upgrade etmeyi düşünüyorum gücümün yettiği oranda.Zaten karbon bir jant seti alırsam sanırım 7 kilonun altına düşecek bisiklet.Bakalım zaman ne gösterecek?Bu arada bir tarmac kullanıcısını tarafından bisikletimin beğenilmesi de beni ayrıca mutlu etti.Kal Sağlıcakla

Tüm arkadaşlarıma yorumlarından dolayı teşekkürler.

Teşekkür ederim İnal Bey,

Allah herkesin gönlüne göre versin...Ben de sizin bisikletinizi görmek isterim.Eklerseniz mutlaka haberim olsun.Selamlar

Marka dünya markası, renkler güzel... Bu makinaya söylenecek söz çok fazla yok. Allah kazasız belasız binmenizi nasip etsin; tekrar hayırlı olsun.

@Burak ÖZBEK

Burak kardeşim iyi dileklerin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.İnşallah hepimiz güzel ve sağlıklı günlerde kullanırız bisikletlerimizi ve tüm eşyalarımızı. Mersin'e selamlar

@ReşitÇağırgan
Teşekkür ederim Reşit Bey, umarım hakkını verebilirim ama 2 cocukla biraz zor oluyor :)

Ali Bey, hakkını veremeyecek olursanız, satışa çıktığında talibim. Nefis. :)

Geri