@İbrahim A. Teşekkürler
@ümit KOCABAŞ hocam fiyat sitede ne görünüyorsa o,valla fazla kurumsal çalışıyorlar biraz kıl oldum insan azıcık bir ikramda bulunmaz mı,hediye vermez mi. Burdan Aktif Pedal'ı kınıyorum.
@BicycleLover Herkesin günahı kendine tabi,insanların kendilerini zehirleyen bağımlılık yapan maddelere gönül rahatlığıyla bir an bile düşünmeden maaş bağladığı şu dünyada şu güzel hobiye verdiğim paralar sonuna kadar helal olsun.
@Hasan Saylık Yorum teşekkürler,belki uzun vadeli deneme şansım olursa 23 leri eskitince gecebilirim jant setiyle birlikte..
@Erdal YILMAZ,
@Ertan M. Teşekkürler,şuan Specialized'in uluslararası sitesindeki fiyatı 3000 dolar indirimli fiyatı gözüküyor,Amerika menşeiili marka olduğu için sitede de tahminimce KDV'siz fiyatlar var.
@Yavuz S. çok kullanma fırsatım olmadığı için sadece tanıtım tarzında yazabildim inceleme yazısı belki daha sonra
@Uptown Cyclist ,dediğinizi çok iyi anladım daha az rastlanır etiket bir bisiklet olsun diyorsunuz.Bende çok isterdim öyle olmasını fakat yurtdışından almak çok zahmetli ve alış sürecim biraz hızlı oldu pek sabırlı değilim bu konularda.Yurt içi seçeneklerde de Look çok beğendiğim bir marka fakat 10 bine kadar Look vardı da biz mi almadık

Cervelo s3 2016 baktım 13 bin lira kadar fiyat çıkarttılar bir kısmını nakit ödeyeceğimi söyledim 11 bine düşünürlerse dönüş yapmaları için telefon numarası bıraktım dönüş olmayınca Specialized'i seçtim.Açıkcası görsel olarak beni çok cezbeden bir bisiklet olmadı fakat Specialized sempatim markaya olan güvenimi arttırdığı gibi zaten kendini de ispatlamış bir firma.
@uguryilmaz144 Emin misiniz ? Mesaj üzerine mosso'nun sitesine girdim fakat max. 53 kadro boyundaki ölçüleri girmişler 52-53 kadrolarda alın borusu uzunluğu 12 cm kadardı,Tarmac'ta da durum aynı.58 kadroda ise 19cm.Açıkçası standart bir ölçü endurance olabilecek kadar uzun değil.Örnek verecek olursak Specialized Roubaix de 58 cm kadronun alın borusu 22.5 cm. Belki alt ve üst borular biraz daha alın borusunun uçlarına doğru konuşlandırıldığından öyle bir göz yanılması yapmıştır.Ayrıca şöyle bir alıntı var : '' yeni Tarmac eski nesiller ve diğer markaların aksine her beden seçeneği için o beden seçeneğine uygun sürücülerin ihtiyaçlarına özel olarak ayrı ayrı tasarlanmıştır.
Bu tasarım avantajı büyük kadroların esnek ve hantal, küçük kadroların ise fazla esnemez ve keskin olmasını önlemiş, her kadro boyunda aynı sürüş kalitesinin elde edilmesini sağlamıştır.'' Rider First Engineering sistemi ile farketmiyor denmek istemiş yani