Scudo Sports

specialized sport trek fx 7.3

@burak altınsoy

Güya tok satıcılık. Tamam spec kadrolar çok iyi olabilir, ama niye taksit olayına girmiyorlar anlamadım. Bir kişiyi daha spec. sahibi yapıversinler ne olacak sanki.

Bunu öğrendiğim iyi oldu, spec düşünürken taksit mevzsunu bende dikkate alırım.

• Beğen
Tepkiler: burak altınsoy
Scudo
evet malesef öyle....oysa 6 7 taksit yapsa alıcam vites gurubuna falan bakmadan ama vermiyorlar ne yazıkki . bende 2011 leri bekleyip ağustos ortası gibi fx 7.3 alıcam...sağolsun trek ortaköyde izzet bey elinden gelen her kolaylığı sağlıyor. sami bey desen tam bir bisiklet kurdu zaten ..sıcak ve samimi insanlar ki bazen bu satın almak istediğin ürün kadar önemli olabiliyor

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
aslında spec almaya pekte hevesli değildim ama bisikletsiz olduğum için ve trekte fx serisinin gelmesine 2 aya yakın zaman olduğu için sabırsızlık edip alıcaktım ama taksit sayısının düşük olması vazgeçirdi beni ve iyide oldu...bir trek fanı olarak pekte rahat değildi için açıkçası..:)

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
Burak bey, ben birşey yazdım o arada size taksitlendirme konusunda fakat kaynadı galiba arada:)

• Beğen
@burak altınsoy

Ben Çorluluyum :) .

Spec. bisikletin kadrosu çok güzel ama parça bakımından çok zayıf. Eğer o parçalarla alınacaksa değmez. Trek beklemek en mantıklısı olmuş.

• Beğen
bencede öyle...adam karbon maşa koymuş vites ler alivio olcak iş değil...neyse böylesi daha iyi oldu..her işte bi hayır vardır....baba tarafı tekirdağlı benim hala orda otururlar ..merkezde

vites setini değiştirme konusundan bahsediyosunuz zannederim....evet fx 7.5 ten daha hesaplıya geliyodur...doğrusunuz ama ben taksit olayına taktım işte bi kere....dediğim gibi en azından 6 taksit falan yapsalardı alıcaktım hatta deore guruplarını araştırmaya başlamıştım bile....

ben leventteki mağazasına sormuştum fiyatı ama dediğiniz gibi fors kullanabiliyosanız :) gayet mutlu olurum.....fiyatı spec sirrus sport için almıştım karbon maşa olan model....haberlerinizi bekliyorum.....

Geri